2019-12-15 23:54

Cristi BORCEA, la un pas de eliberarea condiționată

 |  09:41
Cristi BORCEA, la un pas de eliberarea condiționată

Cristi Borcea este la un pas de libertate, judecătorii urmând să decidă miercuri, definitiv, dacă acesta poate părăsi închisoarea.

Astfel, magistraţii Judecătoriei Sectorului 4 vor analiza solicitarea de eliberare condiţionată a fostului acţionar al  lui Dinamo, Cristian Borcea, care execută o pedeapsă cu închisoarea de şase ani şi patru luni în dosarul "Transferurilor"

Este pentru a doua oară când Cristian Borcea cere eliberarea condiţionată. El a mai făcut o astfel de solicitare şi în 2017. Atunci, Judecătoria Sectorului 4 i-a admis cererea, dar Tribunalul Ilfov a decis, în octombrie, că fostul acţionar al Dinamo nu poate fi eliberat condiţionat, dar poate formula o nouă cerere după trecerea unui termen de şase luni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-02Parerea ta...

ANONIM
02 Mai 2018

boratul borcea, e prins intre ciocan si nicovala, e zgarcit tiganul si de aceea sta la mititica si ca a si intins mana unde nu trebuia defapt, de aceea ca a cutezat, apoi ca a vrut asa de sanchi ca i se urcase lui la cap sa scape fara sa dea si el la reimpartirea banetului negru strans tot ilegal ca altii, el nu si nu ca e borcea, pan il inmuiara astia pe corcodel de gainatz
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray