2020-05-27 03:55

Cristi BORCEA rămâne în spatele gratiilor. Judecătorii i-au RESPINS cererea de eliberare condiționată

 |  19:03
Cristi BORCEA rămâne în spatele gratiilor. Judecătorii i-au RESPINS cererea de eliberare condiționată

Veste proastă pentru fostul acţionar de la Dinamo, Cristian Borcea. Condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare în dosarul "Transferurilor de jucători", el va rămâne în închisoare, după ce Judecătoria Sectorului 4 i-a respins cererea de liberare condiţionată. Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată în termen de trei zile de la comunicare.

Instanţa a decis ca fostul acţionar al lui Dinamo să mai poată formula o nouă cerere de liberare condiţionată la data de 26 august 2018.

A fost pentru a doua oară când Cristian Borcea a cerut eliberarea condiţionată. El a mai făcut o astfel de solicitare şi în 2017. Atunci, Judecătoria Sectorului 4 i-a admis cererea, dar Tribunalul Ilfov a decis, în octombrie, că fostul acţionar al Dinamo nu poate fi eliberat condiţionat şi că poate formula o nouă cerere după şase luni.

Cristian Borcea este încarcerat la Penitenciarul Jilava după ce a fost condamnat definitiv, în anul 2014, de Curtea de Apel Bucureşti, la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare în dosarul "Transferurilor de jucători".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-02

In legatura cu acest articol...

Cristi BORCEA, la un pas de eliberarea condiționată

FRAŢII Becali, Borcea şi judecătoarea Geanina Terceanu au primit DECIZIA FINALĂ! S-a lăsat cu ani grei de ÎNCHISOARE

Decizia judecătorilor în cazul ELIBERĂRII lui Cristi Borcea

BORCEA: Nu revin la Dinamo, nu mă interesează fotbalul
Parerea ta...

AGRICULTORUL FERICIT
03 Mai 2018

Nu-l cunosc si nici nu imi e simpatic Cristi Borcea. DAR, de ce nu e eliberat conditionat, ca multi altii? S-a comportat rau, a batut, sau e doar unul dintre fraierii cu care procurorii isi fac numarul ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine