2019-09-17 15:56

UPDATE: Cristi Borcea, RIDICAT de procurorii DIICOT după 10 ore de percheziții

 |  17:55
UPDATE: Cristi Borcea, RIDICAT de procurorii DIICOT după 10 ore de percheziții

De abia ieșit din închisoare, Cristi Borcea nu are parte de liniște. După o zi întreagă de percheziții, omul de afaceri a fost ridicat vineri seara de procurorii DIICOT și dus la audieri.

UPDATE: Procurorii DIICOT au stabilit, pentru Cristian Borcea control judiciar pe o cauţiune de două milioane de lei, după ce acesta a fost audiat mai multe ore la sediul unităţii de parchet, în dosarul în care e vizat de spălare de bani şi evaziune fiscală, au precizat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Locuinţa sa a fost percheziţionată de procurorii DIICOT, într-o cauză privind un grup infracțional specializat în evaziune fiscală și spălare a banilor.

E vorba despre mai multe activități pe care Cristian Borcea le-a făcut împreună cu mai mulți oameni de afaceri. Au făcut tranzacții și transferuri financiare interne în firme și nu au plătit TVA-ul, au înregistrat în contabilitatea firmelor mai multe contracte fictive.

Prejudiciul este de 40 de milioane de lei din evaziune fiscală și un prejudiciu de 90 de milioane de lei din spălare de bani. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-02Parerea ta...

ANONIM
03 Noi 2018

UN TIGAN BORIT HOT
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray