2019-11-17 17:57

Cristian Pop, Lubitz de Bucureşti. Crimă şi sinucidere în poligonul UTI

 |  21:01
Cristian Pop, Lubitz de Bucureşti. Crimă şi sinucidere în poligonul UTI

Rene Pârşan

Un oarecare Cristian Pop l-a ucis cu premeditare în poligonul UTI pe campionul de tir Nicolae Tănase, apoi s-a sinucis. Marţi seara, tânărul de 24 de ani şi-a ciuruit instructorul de tir înainte de a-şi trage un glonţ cap. Cristian Pop era părăsit de iubită şi se simţea inutil. Înainte de crimă el a compus şi un bilet de adio.

Crima succedată de sinucidere a fost comisă marţi seară în Poligonul UTI din Capitală şi a fost suprinsă de camerele de supraveghere. Din imagini reiese că tânărul trage câteva focuri la ţintă, dar pentru că este foarte agitat, instructorul îi corectează de mai multe ori poziţia corpului. Apoi, fără nici un avertisment, Pop se întoarce brusc către Nicolae Tănase şi îl împuşcă odată cu pistolul Glock de calibru nouă milimetri de la o distanţă de aproximativ un metru. După ce instructorul s-a prăbuşit, Popa a mai tras încă două gloanţe în trupul victimei. În total, două gloanţe în piept şi unul în cap. Apoi Pop şi-a scos căştile şi s-a împuşcat în cap cu acelaşi pistol. În noaptea de marţi spre miercuri, anchetatorii au anunţat familia lui Pop, care locuieşte în comuna Pantelimon şi au reuşit să afle că acesta a intrat într-o depresie după ce iubita lui a plecat în străinătate.

„Mă simt inutil”

Cristian Pop a lăsat un bilet de adio, în care a scris că se simte inutil şi că vrea să moară. Biletul a fost găsit de familia tânărului de 24 de ani, într-o haină a acestuia. Ancheta în acest caz este desfăşurată de Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei, sub coordonarea procurorilor Parchetului Tribunalului Bucureşti. Cristian era un client mai vechi al poligonului şi nu era cunoscut de angajaţi drept o persoană conflictuală. Angajaţii poligonului spun că nu ştiu ca acesta să se fi certat vreodată cu vreunul dintre instructorii de tir.

Tânărul de 24 de ani îşi făcuse programare la poligon pentru marţi seară, iar în jurul orei 19.30 a început să tragă la ţintă asistat de instructorul Nicolae Tănase, director al Poligonului UTI, în vârstă de 56 de ani, fost sportiv de performanţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray