2019-12-16 09:58

Cristian Rizea, CONDAMNAT la închisoare, se ascunde la Chișinău

 |  16:37
Cristian Rizea, CONDAMNAT la închisoare, se ascunde la Chișinău

A fost localizat un alt mare fugar din lista lungă a românilor care s-au evaporat după sentințele definitive ale instanțelor! Gândul a prezentat imagini care arată că fostul deputat PSD Cristian Rizea se află la Chișinău unde se ascunde pentru a nu executa pedeapsa de 4 ani și 8 luni de închisoare primită în luna martie.

Potrivit surselor Gândul, în perioada lui Carmen Dan, Ministerul de Interne avea informații concrete despre locația lui Rizea, dar nu a făcut nicio acțiune concretă.

O echipă de la Gândul a fost prezentă în luna octombrie la Chișinău și a reușit să obțină mai multe imagini care atestă prezența lui în capitala Republicii Moldova în ciuda eforturilor acestuia de a se camufla.

Conform informațiilor acestora, Rizea ar deține și cetățenia moldovenească, obţinută rapid şi cu ajutorul unor oficiali PSD care au avut legături în zona de putere de la Chişinău.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-22Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

La Chișinău - da, la București - ba În urmă cu vreo trei-patru luni, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunța cu mare tam-tam că a semnat contractul pentru Sala Polivalentă, de 138 de milioane de euro, care ar urma să fie gata prin 2022
12 Dec 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray