2020-02-22 13:38

CRIZĂ diplomatică: Palestina și-a rechemat AMBASADORUL din România

 |  17:13
CRIZĂ diplomatică: Palestina și-a rechemat AMBASADORUL din România

Ambasadorul Autorității Palestiniene în România, Excelenţa Sa Fuad Kokaly, a fost rechemat miercuri dimineaţa la Ramallah pentru consultări, informează ambasada într-un comunicat trimis Agerpres.

Ministerul de Externe al Autorităţii Palestiniene face acest demers în contextul în care România se afla printre ţările care au blocat declaraţia comună a Uniunii Europene referitoare la relocarea de către statele membre a misiunilor diplomatice de la Tel Aviv la Ierusalim, precizează comunicatul citat.

Ambasadorul Fuad Kokaly va părăsi România în această seară, potrivit aceleiași surse.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-16Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
16 Mai 2018

PResedintele Johannis ce are de zis? sa-i multumeasca lui Dragnea si lui MUTA ca se ocupa ei de politica externa a UE........deci sa inteleg ca mai nou ne-am pus si contra politicii externe UE....bravo...adio fonduri ...parca traim intr-un film prost de comedie cu tampiti gen Stan si Bran
ANONIM
17 Mai 2018

lasand la o parte ce-a facut penalul Dragnea, fondurile UE ORICUM n-au fost niciodata absorbite 100% si valorificate datorita politicilor distructive, a legislatiei stufoase, a lipsei de consilieri SPECIALISTI care sa implementeze si sa aplice fonduri EXACT acolo unde ARDE, E NEVOIE! DECI, TOATA CLASA POLITICA MAFIOTIZATA AR TREBUI SA DEA SEAMA (NOUA) CUM/CE AU FACUT CU BANII!
ANONIM
17 Mai 2018

Mai punem la socoteal euro-parlamentarii romani care, de-a lungul timpului doar au papat diurna si salariu, FARA SA FACE NIMIC PT.TARA, PT.POPORUL DIN CARE FAC PARTE?! Ei, alaturi de penalii din Casa Infractorului SUNT CEI MAI VINOVÁTI! TOTI ABUZEAZA DE NE-STIINTA LEGILOR NATIONALE SI/ORI SUPRA-NATIONALE (recte UE, NATO, FMI, BANCA MONDIALA) jucandu-ne la ZAR perfect CONSTIENTI de TRADAREA EXERCITATA, de diletantismul lor politic, economico-financiar! ASASINII ROMANIEI SE AFLA IN POLITICA...UNA SPUN la vedere, ALTA VOTEAZA! CRIMINALI!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine