2019-12-16 04:50

Criza imigranţilor a ajuns la graniţa României: 4 afghani au forţat graniţa Sighetu Marmaţiei

 |  18:01
Criza imigranţilor a ajuns la graniţa României: 4 afghani au forţat graniţa Sighetu Marmaţiei

Poliţiştii de frontieră de la Sighetu Marmaţiei au prins la frontiera Sarasău patru ucrainieni care intenţionau să transporte, în Austria, şase cetăţeni afgani.

Lucrătorii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sarasău au identificat şi oprit în trafic, pe raza localităţii Sarasău, respectiv la intrarea în Sighetu Marmaţiei, trei autoturisme despre care existau date că transportă cetăţeni de origine afro-asiatică. Cetăţenii ucraineni prinşi sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi şi cetăţenii afgani au fost predaţi, în baza acordului de readmisie, autorităţilor statului vecin.

În urma verificărilor, s-a stabilit că cei şase pasageri, toţi cetăţeni afgani, cu vârste cuprinse între 15-45 de ani, au fost preluaţi din apropierea frontierei cu Ucraina de către cetăţenii ucraineni care au intrat legal în România prin P.T.F. Sighet, cu scopul de a-i călăuzi şi transporta spre o ţară din Spaţiul Schengen.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-03

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

România, campioana UE. Care este capitolul la care suntem lideri detașați Gospodăriile din Uniunea Europeană au cheltuit anul trecut peste 200 miliarde euro (echivalentul a 1,3% din PIB-ul Uniunii Europene) pentru comunicaţii (servicii poştale şi servicii şi echipamente de telefonie şi telefax), ceea ce reprezintă 2,3% din cheltuielile totale de consum ale gospodăriilor, arată datele publicate marţi de Eurostat
03 Dec 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray