2019-10-14 21:52

CSAT a numit un nou director al STS. Cine este noul șef al instituției

 |  16:52
CSAT a numit un nou director al STS. Cine este noul șef al instituției

Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT) a aprobat, marți, numirea generalului-maior ing. Ionel-Sorinel Vasilca în funcția de director al Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS), potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, citat de Agerpres.

"Președintele a propus Consiliului și acesta a aprobat eliberarea din funcție a domnului general Marcel Opriș, directorul Serviciului, și a domnului general-maior Ioan Balaure, adjunctul directorului. De asemenea, la propunerea președintelui Klaus Iohannis, CSAT a aprobat numirea domnului general-maior ing. Ionel-Sorinel Vasilca în funcția de director", se arată în comunicat.

CSAT a numit un nou director al STS. Cine este noul șef al instituției
zoom

Potrivit sursei citate, general-maior ing. Vasilca a absolvit cursurile liceului militar, apoi ale Academiei Tehnice Militare și și-a desfășurat întreaga activitate de ofițer inginer în cadrul Serviciului de Telecomunicații Speciale, parcurgând toate etapele evoluției profesionale și militare. Până în prezent, el a ocupat funcția de adjunct tehnic al directorului STS.

Pe 26 iulie, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind trecerea în rezervă a generalului Marcel Opriș, șef al Serviciului de Telecomunicații Speciale.

Trecerea în rezervă a fost făcută la propunerea directorului Serviciului de Telecomunicații Speciale.

Tot la acea dată, șeful statului a semnat decretul privind trecerea în rezervă a generalului maior cu două stele Ioan Balaure din STS.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-01Parerea ta...

ANONIM
01 Aug 2017

O mulțime de generali și pe la STS ?
GOGU
02 Aug 2017

Da ....suntem o țară fara armata dar cu un batalion de generali facut.i pe .....puncte ! Nu se poate avansa la acest nivel fara sa fi înregimentat politic .. Iar acum acesti oameni care au jurat credința țării ptr in pumn de mărunți, ca niste adevărați LASI/ SOBOLANI decretează trecând in pensie Ptr astfel de specimene nu pot avea decat sentimentul de greață.. . Asta este țară în care trăim
GOGU
02 Aug 2017

Da ....suntem o țară fara armata dar cu un batalion de generali facut.i pe .....puncte ! Nu se poate avansa la acest nivel fara sa fi înregimentat politic .. Iar acum acesti oameni care au jurat credința țării ptr in pumn de mărunți, ca niste adevărați LASI/ SOBOLANI dezertează trecând in pensie Ptr astfel de specimene nu pot avea decat sentimentul de greață.. . Asta este țară în care trăim
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray