2020-08-04 23:45

CSM discută contestaţia procurorului Bogdan Pîrlog privind candidatura la funcţia de şef al Secţiei de investigare a magistraţilor

 |  10:00
CSM discută contestaţia procurorului Bogdan Pîrlog privind candidatura la funcţia de şef al Secţiei de investigare a magistraţilor

Alertă în justiţie, după ce plenul CSM discută luni contestaţia procurorului Bogdan Pîrlog la respingerea candidaturii sale pentru funcţia de şef al Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie.

Ultimul punct de pe ordinea de zi a şedinţei de luni a plenului CSM, programată să înceapă la ora 10:00, este "Contestaţia formulată de domnul PÎRLOG BOGDAN CIPRIAN, procuror militar la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, împotriva Hotărârii nr. 2 din 30 mai 2019 a comisiei de organizare a concursului pentru numirea în funcţia de procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie".

CSM a respins în 30 mai candidatura lui Pîrlog pentru conducerea Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie, motivul fiind „lipsă vechime efectivă de 18 ani în funcţia de procuror”.

Conform unui comunicat al CSM, au fost admişi la concursul pentru numirea în funcţia de procuror-şef al secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie Adina Florea, în prezent adjuncta secţiei, şi Sorin Eugen Iasinovschi, de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Contestaţia trebuie soluţionată în intervalul 3-5 iunie, în 5 iunie urmând să fie afişată lista finală a candidaţilor admişi la concursul pentru şefia Secţiei de Imnvestigare a Imfracţiunilor din Justiţie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz