2019-07-16 07:21

CSM o ACUZĂ pe Carmen Dan: ”A afectat prestigiul justiției din România”

 |  17:47
CSM o ACUZĂ pe Carmen Dan: ”A afectat prestigiul justiției din România”

Secția pentru procurori a CSM transmite că declarațiile ministrului de interne Carmen Dan referitoare la ancheta în cazul protestului din 10 august, acreditează ideea că procurorii îşi desfăşoară activitatea ilegal și reprezintă afirmaţii de natură a afecta prestigiul justiţiei din România.

Secţia pentru procurori a luat act de declaraţiile ministrului de interne de luni, sub forma unor comentarii relative la modul de desfăşurare a urmăririi penale privind pe şefii Jandarmeriei şi un secretar de stat din Ministerul Afacerilor Interne în dosarul violenţelor din data de 10 august 2018, potrivit cărora: „Eu văd lucrul acesta ca pe un ordin pe unitate, aşa cum m-am mai pronunţat, care de data asta a fost pus în aplicare mai clar şi mai precis. Plecând de la dictonul 'justiţia este oarbă', eu cred că acum este doar surdă, dar cu o privire foarte ageră în direcţia dinainte trasată", transmite Hotnews.ro. Procurorii din CSM avertizează că aceste declaraţii, care acreditează ideea că procurorii îşi desfăşoară activitatea cu încălcarea cadrului legal şi a libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor, "reprezintă afirmaţii de natură a afecta prestigiul justiţiei din România".  Secţia pentru procurori atrage atenţia că astfel de afirmaţii pun la îndoială activitatea şi credibilitatea Ministerului Public şi cere un mesaj public echilibrat şi responsabil.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-24Parerea ta...

DECLARATII IRESPONSABILE
24 Sep 2018

Inca o tâmpenie spusa de analfabeta puscariasului draknea distrage atentia de la ravagiile facute de pesta porcina scapata de sub control de psd si copii nevinovati morti de rujeola din vina MAFIEI PSD.
COADA DRACULUI
24 Sep 2018

ACEASTA FEMEIE ESTE IN STARE DE ORCE . LA LASAT SA MOARA PE BARBASU , NEAJUTORAT DE O FEMEIE SAU SUPRAVEGHERE MEDICALA . LA LASAT SA MOARA , INCHIS IN APARTAMENT . SE TINEA DUPA CURU LUI DRAGNEA SA MIROASA BASINILE . ACEASTA FEMEIE A FACUT PLANURI SI DAT CU GAZE IN MIJLOCUL MULTIMII CU GAZE , IN MAME SI COPII , NEVINOVATI . ESTE SADICA SI BESTIALA , NU MAMA SI FEMEIE . SA RESPIRE EA GAZE SI TUNURI CU APA OTRAVITA . ASA SA-I AJUTE DUMNEZEU .
ANONIM
24 Sep 2018

Numai minciuni si dracovenii din capul nazistilor astora drogati HOO,criminalilor!
MARINELU
25 Sep 2018

Asta este cea mai tare gluma: a afectat prestigiul justitiei! Care prestigiu? Care justitie?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray