2020-07-10 10:56

CULISELE interviului lui Liviu Dragnea. Precizările Administrației Penitenciarelor

 |  21:36
CULISELE interviului lui Liviu Dragnea. Precizările Administrației Penitenciarelor

Administrația Națională a Penitenciarelor a publicat un nou comunicat, joi seara, după interviul pe care Liviu Dragnea l-a acordat Ancăi Alexandrescu de la Realitatea TV, în care precizează că a cerut de la Penitenciarul Rahova documentele în baza cărora a fost aprobată comunicarea online.

„În continuare, în contextul dezbaterilor publice care vizează modalitatea de acordare a unei comunicări online la nivelul unei unități penitenciare subordonate, Administrația Națională a Penitenciarelor a solicitat administrației locului de deținere documentarul în baza căruia a fost aprobată exercitarea dreptului. Demersul vizează verificarea aspectelor de legalitate, prin raportare la prevederile actelor normative care reglementează acordarea dreptului la comunicări online”, afirmă ANP.

Inițial, înainte de difuzarea interviului, ANP a afirmat, într-un prim comunicat, că nu „nu a aprobat solicitări de intervievare a unor persoane private de libertate, indiferent de forma de materializare indicată de petent (fizic/online)”.

„Începând cu data de 16.03.2020, odată cu decretarea stării de urgenţă pe teritoriul României, şi până la momentul prezentei, Administraţia Naţională a Penitenciarelor nu a aprobat solicitări de intervievare a unor persoane private de libertate, indiferent de forma de materializare indicată de petent (fizic/online)”, precizează ANP, într-un comunicat.

La puțin timp după ce Realitatea TV a difuzat interviul, ANP a publicat o nouă precizare, în care afirmă că „persoanele private de libertate au posibilitatea de a accesa, în vederea menținerii unei legături constante cu membrii de familie sau alte persoane, comunicările online (via Skype), în baza unei programări prealabile”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-25

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

CATINCA
25 Iun 2020

dragnea un bulangiu corupt iar anca alexandrescu psd-ista pana in maduva oaselor . anca alexandrescu si andreia cretulescu doua nenorocite care sunt impotriva poporului roman si care apara burghezia bugetara RUSINE SA LE FIE AU INTINAT MESERIA DE JURNALIST
GHERTOI
26 Iun 2020

Si ii sugea maciuca , prin televideo.
KATRINA
26 Iun 2020

BULANGIU CORUPT?Dar ce ,a fost la bulangeala prin hoteluri cu POHONTU ?Vezi ca incurci borcanele Bulangiu si corupt este wernerul vostru Dar wernerul este si o secatura imorala ,un mincinos ,un falsificator ,un traficant de copii ,un chiulangiu si un hot
ANONIM
26 Iun 2020

CE TE ISTERIZEZI ASA FA KATRINO ? I-AI SUPT SI TU SCIRBAVNICUL MADULAR LUI DRAGNEA ?
FANE GLONTZ
26 Iun 2020

VADUVA NEAGRA ANCA ALEXANDRESCU FACA REALITATEA PLUS SA-SI PIARDA AUDIENTA . RATATUL GUSA A DAT-O IN BARA CU ADUCEREA EI LA REALITATEA .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz