2019-10-22 09:58

Cum a fost găsit copilul din Arad care s-a PIERDUT în excursie

 |  10:08
Cum a fost găsit copilul din Arad care s-a PIERDUT în excursie

Adolescentul de 14 ani care s-a pierdut într-o pădure din judeţul Arad a fost găsit, sâmbătă seară, după aproximativ zece ore de la dispariţia sa, în judeţul Timiş, în apropierea localităţii de frontieră Cenad, la o distanţă de 42 de kilometri. Copilul este nevătămat şi a primit sprijin de la un echipaj al Poliţiei de Frontieră.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Lorena Radu, adolescentul a pedalat aproximativ 42 de kilometri de la locul dispariţiei, respectiv zona mănăstirii Bezdin, iar prima persoană pe care a întâlnit-o a fost un îngrijitor al digului din preajma localităţii timişene Cenad.

Băiatul i-a povestit acestuia că s-a pierdut de grupul de excursionişti cu care se afla, iar bărbatul a cerut sprijinul unui echipaj al Poliţiei de Frontieră mobilizat în zona de graniţă cu Ungaria.

Conform Poliţiei, băiatul este nevătămat şi urmează să fie adus în Arad, el fiind găsit la 42 de kilometri distanţă de locul de unde s-a despărţit de grupul de excursionişti.

Poliţiştii de frontieră i-au dat telefonul şi l-au pus în legătură cu părinţii atât pentru confirmarea identităţii sale, cât şi pentru a-i asigura pe aceştia că a fost găsit şi că este bine. El a povestit că nu a ştiut să se întoarcă la grup şi că a crezut că se deplasează în direcţia Arad. Întrebat dacă nu a fost rănit de animale, el a spus că nu a păţit nimic în timpul în care a pedalat.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, citat de News.ro, din primele date, a reieşit că băiatul in vârstă de 14 ani s-a pierdut de grupul în care se afla, în timpul unei plimbări cu bicicleta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray