2020-06-02 03:44

Cum fentează Primăria Sectorului 2 licitațiile

 |  17:17
Cum fentează Primăria Sectorului 2 licitațiile

Primăria Sectorului 2, prin Administrația Domeniului Public, a atribuit pe 16 aprilie firmei Belmar Prod 15 contracte, în valoare totală de circa 1 milion lei, prin cumpărare directă. Obiectul contractelor este furnizarea de locuri de joacă și echipamente de joacă - leagăne, căsuțe etc. Pe 27 martie, instituția a mai atribuit firmei Belmar Prod 50 de contracte, în valoare totală de circa 3 milioane lei, pentru produse asemănătoare. Deși era logic ca, dacă instituția avea nevoie de atât de multe obiecte de acest gen, să facă licitație și să încheie un acord-cadru sau un contract mare, aceasta este o practică des folosită de administrațiile locale pentru a evita licitațiile și sparg contractul mare în zeci de contracte mici care se înscriu în plafoanele pentru achiziții directe.

La finalul anului 2019, Firma Belmar Prod a mai câștigat de la ADP Sector 2, de data aceasta prin licitație, un acord-cadru, cu valoarea totală maximă de până la 15.800 lei pentru achiziționarea cu montaj inclus de panouri de gard, necesare pentru înlocuirea celor deteriorate din cadrul împrejmuirilor existente la zonele cu spatiile verzi si la zonele cu spatii dotate cu echipamente de joaca pentru copii, POTRIVIT HOTNEWS.RO. 

Firma Belmar Prod are doi acționari: Andreea-Elena Biță și Marius-Cristian Biță. Societatea a fost înființată în 2008 și are sediul social Sat Dumbrava Roşie, Comuna Dumbrava Roşie, Județul Neamţ. 

Potrivit datelor din noul sistem electronic de achiziții publice, firma a câștigat în ultimii ani 169 de contracte prin cumpărări directe, 4 prin proceduri simplificate și 4 licitații deschise.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-24Parerea ta...

O PARERE
24 Apr 2020

Aceasta firma, cati bani a dat si va da primariei in alegerile care bat la usa! Cred ca nevoile sect. 2 erau altele. Parcari, modernizarea str. Lizeanu si Maica Domnului, toate numai gropi pe trotuare si carosabil, case sociale pentru familiile de tigani din zon Colentina Tei. O piata mica permanenta in zona Circului.
VAZUT
24 Apr 2020

Dute in jurul pieti si iei orce pachet de tigari . Sefii deschide mapa si ajutoarele vinzatorilor le pune cite 2 pachete de tigari in ea
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine