2020-08-08 06:10

MOȚIUNE în Parlament: Cum răspunde ministrul Ion Ștefan acuzațiilor opoziției

 |  15:46
MOȚIUNE în Parlament: Cum răspunde ministrul Ion Ștefan acuzațiilor opoziției

Ion Ştefan i-a acuzat pe social-democrați, la dezbaterea în plenul Camerei Deputaţilor a moţiunii simple formulate de PSD la adresa sa, că de când a preluat conducerea Ministerului Dezvoltării sunt "scoşi din minţi” că nu mai pot fura.

"Nu vă interesează proiectele primarilor, ale instituţiilor publice, ale antreprenorilor, de investiţiile pe care Ministerul Dezvoltării le-a făcut în perioada pandemiei în sistemul sanitar pe care l-aţi lăsat muribund. PSD nu a priceput nici până la acest moment că minciuna nu a adus niciun gram de prosperitate românilor, iar PSD a trăit cu minciuna în braţe. (...) După cât de tare ţipaţi, v-aş bănui de sevraj, sevraj din cauza că nu mai aveţi acces la banul public”, a afirmat Ion Ştefan, în plenul de marţi al Camerei Deputaţilor, potrivit News.ro.

El a amintit despre o decizie a Guvernului care a creat cadrul legal astfel încât Compania Naţională de Investiţii să modernizeze sectorul colectării apelor uzate.

"De asemenea, în şedinţa de Guvern din 4 iulie s-a creat cadrul legal pentru ca Companiei Naţionale şi Investiţii să realizeze investiţii de modernizare, în sectorul colectării apelor uzate şi al sistemelor cu apă, dat fiind faptul că mulţi români nu beneficiază de alimentare cu apă şi gaze. Nu v-a interesat faptul că Ministerul Dezvoltării nu a blocat niciun şantier, nu a oprit nicio lucrare demarată pe PNDL 1 şi PNDL 2, ci s-a asigurat că toate investiţiile sunt realizate corect. Nu am oprit plăţile nici pe durata stării de urgenţă. PSD, prin programul de suflet al lui Dragnea, PNDL, a risipit ani de zile bani publici pe lucrări prost făcute. De când am preluat mandatul la minister, uite că nu mai puteţi fura şi asta vă scoate din minţi”, a mai spus Ion Ştefan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-07Parerea ta...

TICU
08 Iul 2020

Ministrului grinda ii dam multa ,multa moaie la fel si celor din psd
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz