2020-07-06 21:04

Cunoscut medic, trimis în judecată de DNA pentru luare de mită

 |  20:08
Cunoscut medic, trimis în judecată de DNA pentru luare de mită

Procurorii DNA l-au trimis în judecată, în stare de arest la domiciliu, pe Adrian Gabriel Ilie, la data faptelor medic primar ORL la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central ''Dr. Carol Davila'' din Bucureşti, pentru trei infracţiuni de luare de mită.

În dosar, a fost deferit justiţiei Silvia Florentina Baranovschi pentru dare de mită.

Potrivit unui comunicat al DNA, în perioada 5 aprilie - 29 iunie, Adrian Gabriel Ilie (cadru militar activ, cu gradul de locotenent colonel) a pretins 1.500 de euro de la trei persoane şi a primit 1.000 euro de la două dintre acestea, printre care şi inculpata Baranovschi, în legătură cu intervenţii chirurgicale efectuate asupra acestora.

DNA precizează că în două dintre cele trei operaţii era vorba de intervenţii chirurgicale de înfrumuseţare a nasului (rinoplastii).

În cauză, s-a dispus instituirea măsurii asigurătorii a sechestrului asupra mai multor sume de bani ridicate cu ocazia efectuării percheziţiilor domiciliare la locuinţa şi la cabinetul medical ce aparţin lui Adrian Ilie.

De asemenea, s-a mai dispus sechestru asupra unui imobil ce aparţine acestuia.

"Ambele măsuri au fost dispuse în vederea luării măsurii de siguranţă a confiscării extinse. În aceeaşi cauză, s-a mai dispus instituirea sechestrului asigurator sub forma popririi asupra sumelor de bani existente în conturile deţinute de Adrian Ilie", se mai spune în comunicat.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Bucureşti, cu propunere de a se menţine măsurile preventive şi asigurătorii dispuse în cauză.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz