2020-07-07 16:19

Cursa TAROM, anulată. Continuă problemele

 |  20:24
Cursa TAROM, anulată. Continuă problemele

Cursa Tarom Bucureşti-Iaşi care urma să decoleze, vineri, la ora 17.20 de pe Aeroportul Otopeni a fost anulată, unul dintre pasageri reclamând că reprezentanţii companiei nu au oferit nicio explicaţie. În ultimele zile, mai multe curse operate de compania de stat au ratat decolarea din cauza unor probleme tehnice sau au fost amânate, transmite News.ro.

Aeronava urma să decoleze la ora 17.20 de pe Aeroportul Otopeni, cu destinaţia Iaşi, însă zborul a fost anulat. Informaţia apare şi pe site-ul Aeroportului Internaţional ”Henri Coandă”.

Un ieşean care avea bilete pentru cursa respectivă a precizat, într-un comentariu pe internet, că oficialii Tarom nu au oferit nicio explicaţie privind motivele anulării zborului, mai mulţi pasageri rămânând blocaţi pe aeroport.

Avionul urma să aterizeze la Iaşi la ora 18.25.

Următoarea cursă Tarom Bucureşti-Iaşi este programată la ora 20.50, fiind ultimul zbor de vineri al companiei de pe Aeroportul Otopeni cu destinaţia Iaşi.

În ultimele zile, mai multe curse operate de Tarom au  ratat decolarea din cauza unor probleme tehnice sau au fost amânate.

De altfel, Centrul de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiaţiei Civile (CIAS) a început o investigaţie după ce o aeronavă Tarom, de tip ATR, care trebuia să ajungă la Iaşi, a ratat joi seara decolarea de pe Aeroportul "Henri Coandă", a declarat, vineri, pentru News.ro Nicolae Stoica, directorul general al CIAS.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-14

In legatura cu acest articol...

Anchetă la TAROM după defecțiunea a trei avioane
Parerea ta...

LAUR
15 Oct 2016

Blue Air, Wizz Air practica preturi mici si din acest motiv TAROM nu are castig.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz