2020-05-25 09:18

Curtea Supremă, DECIZIE de ultimă oră în dosarul Laurei Codruța Kovesi

 |  20:03
Curtea Supremă, DECIZIE de ultimă oră în dosarul Laurei Codruța Kovesi

Curtea Supremă a decis, miercuri seară, admiterea contestaţiei depuse de Laura Codruţa Kovesi şi a hotărât ridicarea măsurii controlului judiciar dispus de Secţia de anchetă a magistraţilor în cazul fostei şefe DNA, în dosarul aducerii în ţară a lui Nicolae Popa.

"Acum pot să părăsesc şi ţara. S-a revocat controlul judiciar, s-au revocat toate măsurile. Mi s-a admis contestaţia", a declarat Laura Codruta Kovesi, imediat aflarea deciziei instanţei. Decizia instanţei este definitivă.   „Admite plângerea formulata de Kovesi. Revoca masura controlului judiciar. Definitiva”, este minuta instanţei.   Anterior, fosta şefă DNA a explicat că impunerea controlului judiciar nu a îndeplinit condiţiile legale.  „Am făcut o contestaţie în care am arătat că măsura nu a îndeplinit condiţiile legii. Eu voi respecta sentinţa indiferent care va fi aceasta. Am făcut o contestaţie în care am arătat că măsura nu a îndeplinit condiţiile legale şi mi-am motivat argumentele în acest sens. Nu vă pot spune ce s-a întâmplat în sala de judecată", a declarat Kovesi după ce şi-a prezentat cazul în faţa judecătoarei, scrie Adevarul.   Curtea Supremă a judecat, miercuri, de la ora 9.00, plângerea formulată de fosta şefă a DNA Laura Codruţa Kovesi împotriva măsurii controlului judiciar.   Măsura a fost dispusă, joi, de către procurorii Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie şi a fost contestată, vineri, de către Kovesi.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-03Parerea ta...

ANONIM
03 Apr 2019

ELENA DIN TROIA , A DUS AFARA DOCUMENTE IMPORTANTE AFARA . A CONTRIBUIT LA DISTRUGEREA TARI SI A ECONOMIEI . DAR SI CU FUTALAU SSP , IN HOTELURI , PLATITI DE NOI . NU VEDE NIMENI ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine