2020-06-01 09:25

Dan Barna începe ATACURILE împotriva lui Iohannis: ”E RESPONSABIL pentru plecarea a patru milioane de oameni din țară”

 |  17:22
Dan Barna începe ATACURILE împotriva lui Iohannis: ”E RESPONSABIL pentru plecarea a patru milioane de oameni din țară”

Dan Barna, candidatul USR - PLUS la alegerile prezidențiale, l-a acuzat vineri, într-o conferință de presă susținută la Sibiu, pe Președintele Klaus Iohannis că este reprezentantul clasei politice care a dus România în situația de a avea patru milioane de oameni în afara țării.

"Preşedintele Iohannis este reprezentantul PNL. Candidez contra preşedintelui Iohannis şi contra celorlalţi candidaţi potenţiali. Preşedintele Iohannis este un om bun, dar este reprezentantul, şi vreau să fiu foarte clar, este reprezentantul clasei politice care ne-a adus în această situaţie. Patru milioane de români sunt în afara României pentru că, timp de 30 de ani, clasa politică toată, şi de-o parte şi de cealaltă, a funcţionat în afara legăturii cu comunitatea", a spus Dan Barna.

”Sunt candidatul Alianței și obiectivul meu este foarte simplu: vreau ca România să devină o țară din care tinerii să nu mai plece. Soluția nu poate să vină de la actuala clasă politică

Este nevoie inclusiv la Cotroceni inclusiv de ceea ce înseamnă ADN-ul, energia USR, este nevoie la Cotroceni de un aer proaspăt și de o energie nouă. Președintele poate să dea viziunea către unde merge această țară și dacă Președintele este în mijlocul comunității zi de zi, nu doar în situații de criză, chiar putem să redirecționăm dezvoltarea României către ceea ce înseamnă Europa, către o țară în care vrem să trăim și tinerii vor să rămână.  

Orice altă alternativă ne condamnă la schimbarea cailor la diligență”, a continuat candidatul la Președinție. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-26Parerea ta...

OVIDIU
26 Iul 2019

Intre un chiulangiu care a absentat cinci ani de la functia sa si s-a remarcat doar prin lungile absente si complicitatea pasiva fata de psd si unul nou venit, indiferent care ar fi acesta , nu vad care ar fi problema alegerii.
JOHNY
26 Iul 2019

cE PROBLEMA SA FIE CAND ACEST BARNA A CASTIGAT SUTE DE MILIOANE DE EURO DIN CONTRACTE CU STATUL, ADICA CU GUVERNUL LUI pONTANACU. E LA FEL DE JEGOS SI DE DE HOT CA TOTI CEILALTI!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
26 Iul 2019

plecatul din tara a inceput imediat dupa mineriada din 1-15 iunie si nu are nicio legatura cu Johannis.Exista insa niste legaturi ombilicale intre partidele de dupa 1989 care au propulsat in fata oamenii "sistemului" de dinainte de 89.Doar ca e cam tarziu sa vorbesti de asa ceva dupa 30de ani in care situatia a fost la fel cu toate partidele//totul miroase a campanie electorala... cam ieftina
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine