2020-07-10 16:29

UPDATE. Dan Motreanu, la DNA. Liberalul are calitatea de suspect într-un dosar

 |  10:18
UPDATE. Dan Motreanu, la DNA. Liberalul are calitatea de suspect într-un dosar

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Dan Motreanu, a ajuns, joi dimineaţa, la sediul DNA. Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres, liberalul va fi pus sub urmărire penală de procurorii anticorupţie.

UPDATE, ora 11.03 Vicepreședintele Camerei Deputaților Dan Motreanu a declarat joi, la ieșirea de la DNA, că are calitatea de suspect într-un dosar, dar procurorii nu i-au dat alte amănunte, urmând să aibă loc o audiere.

Fiind întrebat dacă își va da demisia din funcția de prim-vicepreședinte PNL, Dan Motreanu a spus că va discuta cu conducerea partidului.

"O să discut cu conducerea partidului și vedem după următoarea audiere și voi lua o decizie”, a precizat liberalul.

Vicepreședintele Camerei Deputaților Dan Motreanu s-a prezentat joi la Direcția Națională Anticorupție, fiind citat de procurori într-un dosar de corupție.

....................

Aceleași surse judiciare au precizat că Dan Motreanu a fost chemat la DNA pentru a i se comunica calitatea de suspect și acuzațiile aduse.

Vicepreședintele Camerei Deputaților s-a prezentat joi la DNA, fiind citat de procurori într-un dosar de corupție.

Potrivit surselor citate, liberalul a fost chemat la DNA în dosarul în care este urmărit penal George Scutaru, fost consilier prezidențial, pentru complicitate la luare de mită și spălare de bani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-02Parerea ta...

DNA, DNA, DNA...
02 Iul 2015

DNA , sa controleze toate dosarele de achizitii “in totalitate legale” din perioada 2013-2014-2015 de la CFR Calatori? Ar fi interesant si nu numai… Aflati in plina ofensiva anticoruptie, subalternii Laurei Codruta Kovesi sunt pe cale de a deschide un nou front de lupta, care va cutremura, cu siguranta, societatea romaneasca, sa fie vorba si de CFR Calatori, oare s-a auzit de Secara Vasile(inculpat in acest moment), Dorobantu Valentin(dirijorul trenurilor pe la REGIOTRANS privat), Carmen Maria Popescu(director achizitii), Miu Ileana(director economic),Liliana Constantinescu(jurista sefa),Claudiu Dumitrescu(inculpat), Alexandrina Gatej,Dana Galben Rachila,Gavris Teodor(inculpat), Nita Robert, Timis Bogdan, Protopopu Gabriel Telu(inculpat),Berindean Nicolae(inculpat),Szentes Iosif(director general), etc? Dar pe unde “zace” raportul Ministrului Transporturilor, Ramona Manescu inaintat la organele competente ,referitor la activitatea “ireprosabila” a unora de mai sus in decursul anului 2013 din care rezultau clar probe pentru comiterea unor posibile fapte de coruptie? Numirea pesedistului Alexandru Petrescu in fruntea CA de la CFR Calatori vine dupa ce Ioan Rus l-a impus ca manager general pe udemeristul Iosif Szentes. Acesta s-a remarcat in anii trecuti prin faptul ca impreuna cu fostul director general al CFR Calatori, Valentin Dorobantu zis “SMART”, in prezent dirijorul trenurilor private de la Regiotrans Brasov si ulterior cu Vasile Secara,in prezent inculpat , au tesut mersul trenurilor in interesul companiilor private de transport feroviar de calatori, punand astfel umarul la ruinarea companiei de stat. Totodata,fostul ministru, Ioan Rus o mentine in CA al CFR Calatori pe directoarea Dana Galbeni Rachila, cea care este acuzata de Curtea de Conturi a Romaniei de insusirea ilegala de catre mai multe persoane din ograda Ministerului Transporturilor de indemnizatii conform OUG 109/2011 din CA si AGA in valoare de circa 1.200.000 de eu
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz