2020-07-04 15:41

Dan Tudorache: Săptămâna viitoare va începe testarea anti-COVID 19 în masă

 |  15:36
Dan Tudorache: Săptămâna viitoare va începe testarea anti-COVID 19 în masă

Primarul Daniel Tudorache a declarat, astăzi, pentru București FM, că săptămâna viitoare va începe, în sectorul 1, testarea anti-COVID 19 în masă.

Este vorba despre testarea în cadrul studiului inițiat de profesorul Adrian Streinu-Cercel, studiu ce va fi efectuat de către Spitalul de Boli Infecțioase și Tropicale „Matei Balș”.

În cadrul acestui studiu, în sectorul 1, vor fi testate 1.700 de persoane.

„Am primit de la „Matei Balș” persoanele care ar urma să fie testate. Luni, marți și miercuri, le vom trimite acestor persoane câte o scrisoare pentru a-i întreba dacă sunt de acord cu testarea și, dacă vor fi de acord, începem să-i testăm”, a spus Daniel Tudorache.

Edilul din Banu Manta a participat, ieri și astăzi, la testarea a 600 de lucrători ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Sector 1. Este vorba despre personalul care lucrează în instituțiile de ocrotire socială din sectorul 1.

Ieri, au fost testați cei care ieșeau din tura de două săptămâni la căminele de copii și bătrâni și care urmează să între în izolare. Astăzi, au fost testați cei care urmau să între în tură pentru următoarele două săptămâni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-25Parerea ta...

DAN SECTORUL 1
25 Apr 2020

Asta este primarul , exista , n am prea auzit de el , nici nu știam cum îl cheamă ... inexistent total , probabil considara ca merita încă un mandat . Eu consider ca merita , mandat de arestare !!
CONSTANTIN
25 Apr 2020

Sectorul 1 arata foarte bine : parcuri ingrijite, banci noi pe principalele rtere si la blocuri, retea wifi free in Parcul Bazilescu, Centrul de sanatate Caraiman, Parcul Bordei si Kiseleff, iluminat perfect Luxten, primarie moderna, servicii informatizate, blocuri reabilitate, felicitari tuturor din administratie ! Sunt nascut in sect 1 si aici locuiesc din 1950 ! Rog sa tineti cont de parerea mea, neangajat politic si fara resentimente fata de ignorantul individ ce posteaza mai sus si arunca cu noroi !
CONSTANTIN
25 Apr 2020

Parerea ta ,de parca ai fi Mafalda!!Un om a facut un comentariu un altul "neangajat politic"""dar cu interese mascate,pac dezmintire la Razboiu!!Probabil psd istul neangajat este pomanagiu !! Dupa o enumerare a realizarilor primarului,dupa vocabularul cuzelat folosit "aparatorul din oficiu ,sigur este un"" ämarat""
EMILIAN
26 Apr 2020

Testarea celor din linia 1-nu de tramvai.........fara gesturi proaste populiste slabe la indemana oricui .......sunt alte prioritati,,,
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz