2020-02-18 12:05

Dan VOICULESCU, supus unei OPERAȚII care a durat 10 ORE, spune că se simte bine. Ce îi transmite lui BĂSESCU

 |  13:46
Dan VOICULESCU, supus unei OPERAȚII care a durat 10 ORE, spune că se simte bine. Ce îi transmite lui BĂSESCU

Dan Voiculescu anunţă, sâmbătă, pe blogul său, că a fost supus unei operaţii care a durat zece ore, afirmând că speră ca intervenţia să-i prelungească viaţa şi susţine că are “planuri îndrăzneţe”, informează News.ro.

De asemenea, Voiculescu îi răspunde fostului preşedinte Traian Băsescu, care s-a întrebat, într-o emisiune la TVR, dacă omului de afaceri i-a trecut obsesia pentru el şi susţine că nu i-a trecut, fapt sugerat prin titlul postării, "Băsescu are dreptate".

“Sigur oamenii îşi amintesc decizia instanţei din iulie 2017 de a fi pus în libertate, de îndată. Această decizie a fost pusă în aplicare la Spitalul Universitar Bucureşti, unde eram internat. Am afirmat atunci că va fi necesară o operaţie dificilă”, a scris Voiculescu pe blogul său.

El spune că pe 14 mai 2018 a fost operat la un spital din Bucureşti de către o echipă de medici români, iar operaţia a durat peste 10 ore şi a fost complicată.

“Acum mă simt bine şi sper că această operaţie să-mi prelungească viaţa astfel încât să mai pot construi. Am planuri îndrăzneţe pe care le voi putea duce la îndeplinire numai cu sprijinul familiei, al oamenilor maturi din această ţară şi cu speranţa că niciodată nu este prea târziu pentru a face bine şi pentru a iubi. Le mulţumesc din suflet tuturor celor care mi-au transmis gânduri bune în această perioadă”, a continuat acesta.

În finalul postării, intitulată "Băsescu are dreptate", Voiculescu îi răspunde fostului preşedinte Traian Băsescu, care s-a întrebat, într-o emisiune la TVR, dacă omului de afaceri i-a trecut obsesia pentru el: “Afirmaţia din spaţiul public a lui Băsescu că nu mi-a  este corectă”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-26Parerea ta...

ANONIM
26 Mai 2018

Interventia medicala e formala MAFIOTII NE SE IARTA NICIODATA UNUL PE ALTUL , sa-si alega florile de coroana................
LEVST.
26 Mai 2018

10 ore???!!! Asta este operatie de inlocuire de carcasa...Oricum, daca a scapat cu bine, n'are decat sa traiasca cat se va putea..De construit, la fel, insa nu stiu ce a construit inainte, doar scamatorii prin care a omorat-indirect, as zice- mii si mii de romani...
ANONIM
27 Mai 2018

ODATA cu UCIDEREA LA VIENA A LUI Marin Ceaușescu, fratele mai mare al dictatorului Nicolae Ceaușescu, care fusese in ultimi 16 ani, pana in dec 1989, șeful Agenției Economice a României la Viena, S-A DAT SI STARTUL (de catre aparatori- tradatori ai patriei gen VOICULESU) DISTRUGERII economico-financiare a ROMANIEI (privatizarea NORD-SUD; EST-VEST e o mare vrajeala oferita de MAFIA interna pentru……….. ). A sevedea ce/cine au facut cu; creeantele externe EXISTENTE IN DEC 1989 de miliarde de dolari ale RO, cu SISTEMUL BANCAR ROMANESC, (depozitele bancare ), cu INDUSTRIA (inclusiv cea de aprare) si AGRICULTURA Ro, cu AVUTIA NATIONALA (bogatiile solului si subsolului, fauna, padurile, etc), cu alungarea din tara a peste 5 milioane de romai, cu banii FURATI din BUGETUL TARII (prin administratia publica centrala si locala supradimenisonata, cu salarii si pensii speciale), etc OARE POPORUL ROMN ESTE UN POPOR DE SINUCIGASI...???
ANONIM
27 Mai 2018

Si-o fi pus stenturi ca iliescu, numai ca biliescu a facut asta cam prin `96, ast` mai tonticel, ca e sluguta ce traieste ghini si-i doar paravan pt fiul lui biliescu... nu a facut din vreme, asa ca bilitzi ce fu cumplit fripturit cu vezica inca cand traia Ceausescu de niste piticanii pe care nici azi nu le poate articula pt ca-l mutilara si de atunci fu prezidel 10 ani si, tot nu-i scutura putintel, sunt singurii pe care nu reusi sa-i articuleze din toata lumea....in plus se plange ca nu il mai asculta pe el...Si, cate ace de cojoacele lor slinoase poate avea, dar nus, parca-i tontul lor! Halal prezidel avu Rromania, multi sar si in foc pt el, totusi astia scapara, pai macar dp `92 si tot trebuia sa ii lase si pe ei fara ceva, macar fara cosmetizare si sprijinul ce-l au...Iar asta nu e atat de greu. Nu la acest nivel....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine