2020-07-15 21:25

Dana Gîrbovan anunță primele MĂSURI în justiție. Ce planuri are potențialul ministru

 |  23:18
Dana Gîrbovan anunță primele MĂSURI în justiție. Ce planuri are potențialul ministru

Propusă pentru a ocupa funcția de ministru al Justiției, Dana Gîrbovan a declarat că primele măsuri pe care și le dorește în justiție sunt legate de lupta împotriva traficului de persoane.

”Primele masuri pe care doresc sa le iau vor privi eficientizarea luptei impotriva traficiului de persoane umane, asa cum am anuntat deja. Voi coopta in aceasta initiativa ONG-urile care lupta efectiv, la firul ierbii cu acest flagel” a declarat Gîrbovan într-un interviu pentru Realitatea.net.

Șefa UNJR a vorbit și despre măsurile ample pe termen lung care trebuie luate în sistemul de justiție:

”Justitia se confrunta de prea mult timp cu lupte interne, in detrimentul actului de justitie, uitand uneori de cetateani. Este momentul revenii la normalitate, la o justitie independenta si responsabila, avand in centrul sau cetateanul cu drepturile si libertatile sale fundamentale. Ministerul Justitiei s-a numit intr-o perioada si Ministerul Justitiei si Libertatilor Cetatenesti. Desi s-a renuntat la aceasta formula, ce era si superflua, esenta ramane: scopul justitiei este protejarea libertatilor cetateanului, cetatean pe care doresc sa-l readuc in centrul discutiei despre justitie” a mai precizat Dana Gîrbovan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-23

In legatura cu acest articol...

Cine este Dana Gîrbovan, propusă MINISTRU AL JUSTIȚIEI

Premierul Dăncilă LĂMUREȘTE numirea Danei Gîrbovan la Justiție: ”Nu am vrut pe cineva înregimentat politic!„
Parerea ta...

ISMAIL
23 Aug 2019

Ma gandeam eu la anumite schimbari ,in sensul ca infractorii si coruptii sa stea la puscarie dar vad ca duduia incepe cu teoria chibritului si este periculos...ne putem arde...rau de tot cu asa ministreasa !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz