2020-05-29 11:33

DECIZIILE serii: Dăncilă a făcut CURAT în PSD. Propunerile de MINIȘTRI

 |  23:48
DECIZIILE serii: Dăncilă a făcut CURAT în PSD. Propunerile de MINIȘTRI

La capătul a șase ore de discuții și negocieri, președintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă a anunțat înlăturarea lui Codrin Ștefănescu din funcție, dar și propunerile pentru cei patru miniștri, propuneri care vor ajunge zilele acestea la președintele Klaus Iohannis.

”Am ascultat opinia colegilor din teritoriu, despre alegeri, am luat decizii importante pentru partid. La Bucuresti, e importanta unitatea, sa intelegem unde s-a gresit pentru a putea merge in continuare, Gabi Firea a fost votata ca presedinte interimar al organizatiei Bucuresti, dar si vicepresedinte al PSD.

Am suspus votului functia de presedinte executiv, Paul Stanescu dar si secretar general, Rodica Nassar. Optiunea in ceea ce priveste ramanerea la guverea, cu o exceptie, toti au considerat ca nu tb sa amestecam votul, tb sa mentinem guvernarea, pentru ca am dezamagit pe cei care ne-au sustinut si ne-au votat.

Am votat pentru propunerile pentru cele 3 portofolii: Ministrul Justiției – Ana Birchall, Roxana Mânzatu – ministrul Fondurilor Europene, Ministrul Romanilor de Pretutindeni -  Natalia Intotero, vicepremier pe Titus Corlățean.

Important nu este ce am făcut, important este să invatam din greseli si sa mergem mai departe.

Nu ne-a permis timpul sa mai vorbim despre congres, luni vom avea sedinta de coalitie si sedinta de Birou Permanent” a declarat Viorica Dăncilă la finalul Cex PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-29

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

GATA CU PSD
29 Mai 2019

Mai lasati si pe alti la conducere ca in 30 de ani numa mizerii sunt in politica.
GREU LA DEAL
29 Mai 2019

Masinaria PSD a ajuns un morman de "Fiare Vechi". Liderii nu au facut reforma (reparatii) in partid, ba mai mult au schimbat piesele vechi cu altele si mai proaste. Privind in urma se observa o diferenta colosala intre un Adrian Nastase si un Liviu Dragnea, care desi aveau apucaturi de cleptomanie primul era cu 10 clase mai abil si mai inteligent decat repetentul de la Teleorman. Dragi PSD-isti, daca doriti sa supravietuiti ca si partid de stanga, promovati oamenii valorosi, dar nu lichele precum Stefanescu, Iordache, Vilcov, Nicolicea, etc.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine