2020-04-10 03:56

DĂNCILĂ, vizită pe șest în ISRAEL. Ce a discutat cu premierul Benjamin NETANYAHU

 |  13:34
DĂNCILĂ, vizită pe șest în ISRAEL. Ce a discutat cu premierul Benjamin NETANYAHU

Premierul Viorica Dăncilă se află, vineri, într-o vizită de lucru, neanunțată public, în Israel.

Dăncilă a avut o întrevedere cu prim-ministrul Statului Israel, Benjamin Netanyahu, informează un comunicat de presă, difuzat de Guvern abia după ce întâlnirea dintre cei doi premieri s-a încheiat. Potrivit sursei citate, cei doi înalți oficiali au salutat relațiile excelente dintre cele două țări, fapt reflectat și de frecvența contactelor bilaterale la nivel înalt. În acest sens, s-a discutat și despre organizarea, în prima parte a acestui an, a ședinței comune a celor două guverne.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a reconfirmat interesul României pentru consolidarea și aprofundarea relațiilor cu Statul Israel în domeniul cooperării strategice, securitate cibernetică și energetică, medicină, cercetare și inovare.

De asemenea, cei doi premieri și-au exprimat satisfacția pentru avansarea negocierilor în vederea încheierii Parteneriatului România-Israel în domeniul noilor tehnologii, de manieră să stimuleze interesul reciproc al comunităților de afaceri din cele două țări, astfel încât să fie fructificate potențialele economice bilaterale, se mai spune în comunicat. Au fost discutate și posibilele modalități de cooperare dintre România și Israel, inclusiv din perspectiva deținerii de către țara noastră a Președinției Consiliului Uniunii Europene.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-18Parerea ta...

ANONIM
18 Ian 2019

Ce inseamna pulitica si afacerle de Videle . Oulitica nu are miros . Daca o intrebi nici nu stie sa arate pe harta
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine