2020-07-11 05:33

Daniel Chițoiu, audiat de procurori după accidentul în care a fost implicat, soldat cu moartea a doi oameni

 |  19:23
Daniel Chițoiu, audiat de procurori după accidentul în care a fost implicat, soldat cu moartea a doi oameni

Fostul ministru de Finanțe, Daniel Chițoiu, implicat într-un accident extrem de grav a doua zi de Crăciun în localitatea Cotmeana, județul Argeș, soldat cu două victime, urmează să fie audiat de procurori, informează Realitatea Plus.

Procurorii au cerut medicilor de la Spitalul Floreasca diagnosticul pentru Chițoiu pentru a-l putea audia, după apariția imaginilor în care el mergea bine mersi după tragedie.

Doctorii și-au dat aprobarea. Între timp, însă, victimele accidentului au fost conduse astăzi pe ultimul drum, la Pitești.

Reamintim că fostul ministru al Finanțelor, Daniel Chițoiu, a fost implicat într-un accident care a avut loc joi în localitatea Cotmeana, sat Zamfirești din județul Argeș.

Două persoane, soț și soție, au murit, în urma impactului dintre mașina condusă de un bărbat de 82 de ani și cea la volanul căruia se afla Daniel Chițoiu.

În urma ciocnirii frontale dintre două autoturisme, Daniel Chițoiu a fost surprins în timp ce mergea în apropierea unui polițist care făcea cercetarea la fața locului.

După doar câteva ore, fostul ministru a ajuns pe targă la Spitalul Județean Argeș, unde a fost internat. Ulterior, fostul ministru a fost transferat la Spitalul Floreasca din Capitală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-29Parerea ta...

CETATEAN
30 Dec 2019

Criminal las . Patrician
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz