2020-07-08 18:00

Darius Vâlcov, la instanţa supremă care decide dacă va fi arestat preventiv aşa cum cer procurorii DNA

 |  10:09
Darius Vâlcov, la instanţa supremă care decide dacă va fi arestat preventiv aşa cum cer procurorii DNA

Fostul ministru al Finanţelor Darius Vâlcov a ajuns, miercuri, la instanţa supremă, care urmează să decidă va rămâne în arest la domiciliu, va fi arestat preventiv, aşa cum au cerut procurorii DNA, sau va fi cercetat sub control judiciar. Vâlcov este acuzat de trafic de influenţă.

Darius Vâlcov a ajuns la ICCJ în jurul orei 09.00 şi nu a dorit să facă declaraţii, el spunând doar: "Vom vedea ce se va întâmpla".

Fostul ministru al Finanţelor este în arest la domiciliu din 26 martie, după ce judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins cererea procurorilor DNA de arestare preventivă a lui Darius Vâlcov. Decizia a fost contestată de procurorii DNA şi se judecă miercuri la instanţa supremă.

DNA a cerut Senatului în 24 martie noul aviz pentru arestarea lui Darius Vâlcov, acesta fiind suspectat şi că a folosit informaţii obţinute când a fost primar, senator şi ministru, pentru a sprijini o firmă de cadastru, una de contabilitate şi un birou de avocatură. Anchetatorii susţin că aceste firme erau deţinute de Darius Vâlcov, dar erau administrate prin interpuşi. Comisia juridică a Senatului a avizat favorabil, marţi, această nouă cerere a DNA.

Procurorii DNA îl mai acuză pe Darius Vâlcov de trafic de influenţă, după ce el ar fi intervenit, când era primar al Slatinei, în atribuirea unor contracte către un om de afaceri, care i-ar fi promis 20 la sută din sumele încasate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-01Parerea ta...

MAFIA IN FLOARE
01 Apr 2015

Trebuie condamnat de trei ori mai mult decit colegul lui de afaceri Bercea Mondialul . Este un senator si ministru finantelor si a depus juramint pe constitutie si biblie , dar si senator fata de tara , cu buna stinta . A furat calificat si organizat , in timpul mandatului . Celalant este un cetatean borfas nascut , pentru a face excrocheri . Cintareste legea justitie .
CROCODILUL FLAMAND
01 Apr 2015

Asta e nimicas toata......dar faptul ca Valcov,impreuna cu SPP-istul lui Basescu si o avocata a Elenei Udrea din Craiova,prietena lui BICA,au avut peste 15CAZINOURI ILEGALE in toata OLTENIA...cu BERCEA MONDIAL protejat de MIrcea Basescu....verificati firma MILLENIUM din CRAIOVA...cu un taximetrist-securist care avea cam 1500(O MIE CINCI SUTE) DE PACANELE GAMINATOR LA NEGRU...PROTEJAT DE DARIUS SOLOMON SI BICA...A INCASAT SUTE DE MILIOANE DE EURO CASH DE LA CAZINOURI
CROCODILUL FLAMAND
01 Apr 2015

numele SPP-istului cu cazinourile la negru este GHEORGHE STELIAN(STELU)...complicii se numesc BRUNO SAVU EMANUEL....GARBOVAN OVIDIU....GARBOVAN CLAUDIA....SI TAXIMETRISTUL CU FIRMA MILLENIUM DIN CRAIOVA...1500DE PACANELE GAMINATOR LA NEGRU....TIRURI PLINE DE PACANELE ADUSE DIN ITALIA SI RUSIA...AU PRODUS SUTE DE MILIOANE DE EURO LA NEGRU....SA TRAITI BINE.....STATUL DE DREPT....JUSTITIA INDEPENDENTA....BLA BLA BLA......MILIOANELE DE EURO SUNT IN DUBAI...HA HA HA...VOI PROSTILOR RAMANETI CU DATORIILE LA FMI SI BANCA MONDIALA...HA HA HA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz