2019-10-16 20:13

De-a râsu plânsu. Ce au putut face ANGAJAȚII unei firme de POMPE FUNEBRE întrece orice imaginație

 |  14:11
De-a râsu plânsu. Ce au putut face ANGAJAȚII unei firme de POMPE FUNEBRE întrece orice imaginație

Așa ceva, mai rar. Angajaţii unei firme de pompe funebre din Arad au reușit performanța de a fi pierdut din maşina mortuară pe care o conduceau un sicriu în care se afla un cadavru.

Și poate nu-și dădeau seama prea repede de marea gafă făcută, dacă șoferii aflaţi în trafic nu-i urmăreau pentru a le atrage atenția ca să se întoarcă să recupeze sicriul.

Martori ai incidentului au fost mai mulţi şoferi, care au postat imagini pe Facebook, arătând că la intersecţia străzilor Pădurii şi Dorobanţi, din municipiul Arad, un sicriu a căzut dintr-o maşină de pompe funebre, notează news.ro

În sicriu se afla cadavrul unui bărbat, iar căderea acestuia în mijlocul drumului nu a fost urmată de incidente de trafic. Asta și pentru că un echipaj al Poliţiei Locale Arad a ajuns întâmplător la faţa locului şi a asigurat zona.

Angajaţii s-au întors pentru a recupera sicriul, care fusese avariat. Ei lucrează la o firmă aflată la mică distanţă de locul incidentului, lângă Cimitirul Pomenirea, iar sicriul a alunecat din maşină imediat ce au pornit de la sediu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-26



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray