2019-10-14 09:32

De ce a lipsit, ÎN PREMIERĂ, Ion Iliescu de la parada de Ziua Națională

 |  13:52
De ce a lipsit, ÎN PREMIERĂ, Ion Iliescu de la parada de Ziua Națională

Fostul preşedinte, Ion Iliescu, a lipsit anul acesta de la parada organizată de Ziua Naţională a României. Este pentru prima dată când fostul şef de stat nu participă şi lipsa acestuia a ridicat, evident, semne de întrebare.

Soţia fostului preşedinte social-democrat a fost însă cea care a făcut lumină şi le-a declarat jurnaliştilor România TV că Ion Iliescu are unele probleme de sănătate. Minore, ce-i drept. Nina Iliescu susţine că fostul preşedinte a suferit recent o entorsă, lucru care l-a împiedicat să participe la eveniment.

Tot soţia sa a mărturisit că fostul preşedinte a transmis mesajul către Administraţia Prezidenţială încă de acum câteva zile, pentru ca lipsa acestuia să nu dea naştere interpretărilor, citeaza stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-01Parerea ta...

PATRIOT
01 Dec 2017

Oricum nu ne face cinste.Nici el și nici cei pe care i-au școlit.
LARRY
01 Dec 2017

Sa nu fie scuipat si injurat. El este taticul care si acum mai face cartile....Pt ca si el ar putea fi judecat daca astia micii cad de la putere.
LIANA
02 Dec 2017

Înjurat mai rău sau hulit mai abitir decât Băsescu?!
LEVST.
02 Dec 2017

Don't cry for me Agentnina,Ca am doar o entorsa la lobul occipital...Alta entorsa nu vad cum sa aiba, sau ridica haltere in subsolul cladirii? ...Se antreneaza pentru noua lupta de clasa , insa nu pe lumea asta ...Ceasul ticaie...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray