2019-10-18 19:20

De ce a RATAT Viorica Dăncilă întâlnirea cu Juncker. Explicația Guvernului

 |  19:46
De ce a RATAT Viorica Dăncilă întâlnirea cu Juncker. Explicația Guvernului

Guvernul anunță că premierul Viorica Dăncilă a ratat întâlnirea de azi din aeroport cu președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, din cauză că avionul acestuia a aterizat mai repede decât era programat. Mai mult, biroul de presă al Executivului susține într-un comunicat că imediat după aterizarea pe Aeroportul Băneasa, ”SPP a preluat în coloană oficială delegația președintelui Comisiei Europene de la scara avionului și a plecat spre hotelul la care urma să fie cazată”.

Comunicatul integral al Guvernului:

Urmare a unor informații publicate în spațiul public referitoare la așa zisa întârziere a premierului Viorica Dăncilă la întâlnirea cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, Biroul de presă al Guvernului face următoarele precizări:

Protocolul Guvernului României a fost informat de Reprezentanța Delegației Comisiei Europene în România că aeronava cu care se deplasează în România președintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker va ateriza pe Aeroportul Băneasa, la ora 18.30, informații confirmate de documentele oficiale primite de la Bruxelles.

Premierul Viorica Dăncilă a plecat la ora 17.30 de la Palatul Victoria spre Aeroportul Băneasa.

La ora 17.40, Protocolul Guvernului a fost anunțat de către directorul Aeroportului Băneasa că aeronava cu care vine în România președintele Comisiei Europene este posibil să aterizeze mai devreme decât ora anunțată inițial.

La ora 18.00, premierul Viorica Dăncilă a intrat în Aeroportul Băneasa.

Însă, SPP a preluat în coloană oficială delegația președintelui Comisiei Europene de la scara avionului și a plecat spre hotelul la care urma să fie cazată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-17Parerea ta...

PESEDISTILOR
17 Sep 2018

MAMA LUI BULA ESTE CEA MAI MARE PANARAMA PLANETARA
NESIMTIRE PSD
17 Sep 2018

Iar au gasit oscuza pentru PROSTIILE SI INCOMPETENTA ANALFABETEI drac-cila. Cred ca vinovati pentru intârzierea analfabetei la aeroport sunt : ''statul paralel'' ,soros si multinationalele . Huuuuuuu..! CIUMATILOR ROSII , IAR ATI FACUT DE RÂS ROMÂNIA GUNOAIE BOLSEVICE.
PLAVANULDINVALE
18 Sep 2018

Iata cum animalele turbate, gunoaiele ca.ca.pitalismului rumunesc, anume stupidul "freaca menta" si fratii lui, avortonii "nesimtit" si "besedisti" grohaie porcin si regurgiteaza ka.ka.tul halit cu lingura cea mare !
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Fuga de (la) guvernare. Totuși, cine câștigă? Proaspăt părăsită și jignită de fostul coleg de căsnicie politică, Viorica Dăncilă își plânge pe umărul jurnaliștilor drama femeii abandonate, își pune armura de președinte dur de partid și promite să respecte în continuare Sfântul Program de Guvernare, lăsat cu limbă de moarte de Liviu Dragnea
29 Aug 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray