2019-07-16 07:33

De ce nu i-a răspuns premierul Dăncilă președintelui Iohannis la TELEFON

 |  17:41
De ce nu i-a răspuns premierul Dăncilă președintelui Iohannis la TELEFON

Şeful statului ar fi intenţionat să aibă, vineri dimineață, o discuţie cu premierul despre mutarea ambasadei României din Israel la Ierusalim, dar nu i s-a răspuns la telefon.

Surse oficiale au precizat pentru ŞtirileProTV că preşedintele Klaus Iohannis a sunat-o pe Viorica Dăncilă vineri dimineaţă, înainte de ora 10:00. Prim-ministrul nu i-a răspuns şi l-a sunat înapoi trei ore mai târziu, la ora 13:00.

”Da, iniţial nu am răspuns. Eram la Simfonia Lalelelor, nu am văzut apelul, apoi am sunat şi am discutat cu dumnealui”, a explicat premierul Dăncilă.

Guvernul a adoptat un memorandum prin care se decide începerea procedurilor pentru mutarea efectivă a ambasadei din Israel, de la Tel Aviv, la Ierusalim, a anunţat joi seară preşedintele PSD, Liviu Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-20Parerea ta...

LEVST.
20 Apr 2018

scoala lui dragnea... " nu a vazut apelul ", ca tocmai era la simfonia lulelelor (si cafea cu putin cognac, o gustarica cu "limbi... de ciocarlii, in aspic!)), asa ca dragnea i-a zis, "lasa-l pe martzofoi sa fiarba putin in zeama proprie, saseasca, si dupa cateva ore, ii raspunzi, asa in lehamite..." Macar, martzofoiul , o fi inteles ceva? (adica ca ca a ajuns un nimeni-in-drum si plin de praf?)
PRESS
20 Apr 2018

pai si iohannis a fost invitat daca se ducea nu mai era nevoie de bip.
LEVST.
20 Apr 2018

Armistițiul Iohannis – Dragnea s-a încheiat.(de Dan Turturica)(...)----____----- un articol bine inchegat, analiza exhaustiva, il recoman...
LEVST.
21 Apr 2018

Impolitete crasa: doamna Dancila il plaseaza pe presedinte la "inclusiv"(...)2-Dancila a mintit:avea telefonul in mana cand...(...)___-----____dragnea are angajat un psiholog experimentat, acesta este un joc mental, tocatul marunt, un sir de acte apparent fara importanta, dar care devin uriase pentru receptor(iohanis) cand sunt mediatizate, se incearca uzura receptorului, in speranta ca acesta va demisiona sau va incepe sa reactioneze vulcanic si non-sens, cea ce-i va consfinti imaginea de putin deranjat mental, iar de aici totul devine rutina, in situatia de alegeri, etc.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray