2019-10-20 14:20

DE TOT RÂSUL: Bădălău a PĂȚIT-O din nou! Cum s-a ales cu un CLOSET în fața porții

 |  17:02
DE TOT RÂSUL: Bădălău a PĂȚIT-O din nou! Cum s-a ales cu un CLOSET în fața porții

După ce locuința i-a fost spartă recent de hoți în timp ce dormea, ministrul Economiei, Niculae Bădălău, a fost „călcat” și de protestatarii #Rezist care i-au legat de poartă, în Bolintin Vale (Giurgiu), un closet în care au pus o poză a social-democratului și peste care au turnat un lichid galben. Întreaga acțiune a fost filmată și postată pe rețelele de socializare.

Closetul a fost legat de poartă de Marian Ceaușescu, unul dintre protestarii prezenți la majoritatea acțiunilor anti-PSD. Echipat cu un fes specific imaginilor cu Moș Crăciun, protestatarul a spus că a adus un „cadou” de la Moș Nicolae din partea Diasporei pentru ministrul Niculae Bădălău, transmite Stiripesurse.ro.

El a amintit de faptul ca la o petrecere la care Bădălău a fost naș în această vară, lăutarii i-au dedicat în vară o melodie cu versurile „Lai, lai lai, să vină Diaspora...hai, lai, lai, lai, că noi ne piș...m pe ea”.

Ceaușescu a turnat apoi în closet un suc „nociv” de culoare galbenă.

Pe closetul alb, protestatarii au scris „PSD ciuma roșie”, ”Dragnea” și „Bădălău”. De asemenea, protestarii au pus în closet o poză cu Niculae Bădălău.

La fața locului au venit două echipaje de poliție, precum și un grup de jandarmi, apelați prin 112.

Acțiunea s-a petrecut în timp ce ministrul era plecat la Bruxelles, în delegație guvernamentală, alături de premierul Viorica Dăncilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-07

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ANONIM
08 Dec 2018

UN TIGAN BORIT SI TRADATOR
VIDANJANU'
08 Dec 2018

Halal protestatari … au afisat ceea ce ii reprezinta si anume o buda plina cu ra.ha.t regurgitat … pofta buna !
ANONIM
08 Dec 2018

Unde sunt organele de ordine ???? Sau nu mai exista??? .....atunci sa ne inarmam sa putem elimina astfel de AVORTONI ai societății.. .ROMANI PROCURATI.VA VEDTE GALBENE ....SA SCAPAM DE ASTFEL DE AVORTONI SI DE SEFUL LOR ....GAYUL STERP ....
ANONIM
08 Dec 2018

Unde sunt organele de ordine ???? Sau nu mai exista??? .....atunci sa ne inarmam sa putem elimina astfel de AVORTONI ai societății.. .ROMANI PROCURATI.VA VESTE GALBENE ....SA SCAPAM DE ASTFEL DE AVORTONI SI DE SEFUL LOR ....GAYUL STERP ....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray