2020-05-31 14:28

Decizia definitivă a instanţei în cazul lui Sorin Blejnar

 |  14:09
Decizia definitivă a instanţei în cazul lui Sorin Blejnar

Fostul șef al ANF Sorin Blejnar rămâne în arest preventiv în dosarul în care este urmărit penal pentru trafic de influență, potrivit unei decizii definitive a Curţii de Apel Ploieşti.

Reprezentanţii instanței au precizat că judecătorul a respins ca nefondată cererea formulată de Sorin Blejnar împotriva deciziei Tribunalului Prahova care a dispus emiterea unui mandat de arestare pe numelesău.

DNA a anunţat, într-un comunicat de presă, că Sorin Blejnar este suspectat că a acceptat din partea unui om de afaceri promisiunea unui procentaj de 20% din valoarea unor contracte care urmau a fi încheiate la nivelul instituției publice pe care o conducea.

"Banii respectivi urmau să-i fie remiși inculpatului în schimbul exercitării influenței sale asupra unor subalterni, pentru ca aceștia să gestioneze procedurile de atribuire a contractelor respective astfel încât aceste contracte să fie obținute de firma omului de afaceri. În aceste circumstanțe, în perioada noiembrie 2011 — ianuarie 2012, inculpatul Blejnar Sorin și ceilalți funcționari implicați în acest demers au primit suma totală de 13.172.520 lei, prin intermediul unei firme controlate de aceștia cu care societatea omului de afaceri a încheiat mai multe contracte fictive", se arată în comunicatul DNA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-14Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
14 Noi 2016

SI DUPA PROCES SA-I DEA PEDEAPSA MAXIMA SI CONFISCARE EXTINSA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine