2019-10-14 21:03

Decizia instanței: ce SANCȚIUNI au primit ultrașii după violențele de la proteste

 |  19:19
Decizia instanței: ce SANCȚIUNI au primit ultrașii după violențele de la proteste

O singură persoană a fost arestată după violențele de la protestele din noaptea de 01 spre 02 februarie din Piața Victoriei, alte cinci fiind plasate sub control judiciar, potrivit unei decizii de vineri a Judecătoriei Sectorului 1, care poate fi contestată în termen de 48 de ore.

Pentru un singur bărbat, respectiv Alexandru- George Timinschi, a fost luată măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, conform Mediafax.

Magistrații Judecătoriei Sectorului 1 au dispus măsura controlului judiciar pentru alte cinci persoane, respectiv Ionuț - Cristian Dinu, Andrei-Lucian Dumitrescu, Razvan-Marian Radu, Alexandru Marius Boșcu, Daniel-Ionuț Ion, pe o durată de 60 zile, începând de vineri.

Joi seară, pentru opt persoane s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, ca urmare a celor 13 percheziții efectuate de procurori și polițiști în București, în dosarul deschis ca urmare a violențelor din noaptea de 01 spre 02 februarie înregistrate în Piața Victoriei.

Cu ocazia perchezițiilor efectuate joi dimineață au fost găsite și ridicate peste 3.000 materiale pirotehnice ce urmează a fi expertizate, se arată într-un comunicat de Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray