2019-10-23 00:37

DECIZIA instanței: Medicul Mihai Lucan se poate ÎNTOARCE în spitalul de stat

 |  16:43
DECIZIA instanței: Medicul Mihai Lucan se poate ÎNTOARCE în spitalul de stat

Instanţa a decis: Medicul Mihai Lucan poate profesa la stat. Judecataorii au decis de asemenea să-i ridice arestul la domiciliu și să-l plaseze sub control judiciar.

Mihai Lucan este cercetat de DIICOT într-un dosar de delapidare cu un prejudiciu de 5 milioane de lei.

Potrivit DIICOT, un aparat medical performant, utilizat în tratarea diferitelor forme de cancer, a fost transferat ilegal de la Institutul de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca la Lukmed - clinica privată a medicului Lucan, unde a fost utilizat timp de şase ani.Procurorii susţin că reprezentanţii Institutului şi ai clinicii au dispus, în anul 2007, transferul fizic şi fără titlu al acestui aparat din sediul Institutului în cel al clinicii private, fără a întocmi niciun fel de contract în acest sens. În perioada 2007 - 2013, atât aparatul utilizat în tratarea diferitelor forme de cancer prin crioterapia ţesuturilor afectate, precum şi consumabilele aferente achiziţionate din bugetul Institutului au fost utilizate exclusiv în beneficiul clinicii private.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-09Parerea ta...

~'C'~
10 Mar 2018

… Imi’ !_…Initial ma gindisem ca rationamentul pt. care medicul chirurg de exceptie M. Lucan a fost lasat de instanta sa profeseze mai departe ar fi acela ca este cel mai bun medic din tara pe specialitatea sa !…Asa pare doar la fatada !!..Deoarece au mai fost si alti medici chirurgi de exceptie in situatia dinsului si care nu au avut parte de acelasi tratament convenabil din partea instantelor de judecata..Nu ! Rationamentul, tipic Romanesc de altfel, pt. care instanta a hotarit ca chirurgul M. Lucan sa fie lasat in continuare sa isi faca meseria este acela ca domnia sa stie preeaaaa muuulte, despre unii sau despre altul si cu care a avut contact atit ca pacienti privilegiati de soarta cit si pe partea de Afaceri~si~Biznis~…Si probabil a trimes via avocat sau direct semnale ca daca se apuca sa TOARNE ceea ce stie se va declansa un scandal de proportii_si cu implicatii chiar la nivelul cel inalt__!!!..Acesta ar fi motivul, cred eu, pt. care instanta noastra-Romaneasca de judecata a hotarit ca dr. M. Lucan sa fie lasat in libertate ca sa isi faca pe mai departe meseria in care exceleaza din ceea ce se vede~_~_~_…..
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray