2020-05-29 04:33

Decizia instanței pentru Cristian Burci

 |  22:02
Decizia instanței pentru Cristian Burci

Cristian Burci, patronul 'Adevărul Holding' și Prima TV, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, de Tribunalul Olt, în dosarul în care este acuzat de devalizarea ROMVAG Caracal.

De asemenea, măsura controlului judiciar pe 60 de zile a fost luată și pentru Ion Dinoiu, fostul director ROMVAG Caracal și candidat UNPR la Primăria municipiului, Clara Clementina Gheocov, fost director al ROMVAG și actual administrator special al "Adevărul”, Denisa Turcu, fost administrator special al "Adevărul”, și Vilson Stancu.

Măsura luată de Tribunalul Olt poate fi atacată, urmând ca o eventuală contestație să fie judecată la Curtea de Apel Craiova.

Potrivit unor surse DIICOT Olt, cel care a cumpărat ROMVAG de la statul român, omul de afaceri Cristian Burci, a inițiat, începând cu anul 2006, un grup infracțional organizat, sprijinit de fostul director al fabricii, Ion Dinoiu, actual candidat UNPR la Primăria Caracal, dar și de alte opt persoane. Printre acestea se numără și Denisa Turcu, fostul administrator special al "Adevărul". Membrii grupului ar fi prejudiciat ROMVAG Caracal și bugetul statului prin evaziune fiscală, spălare de bani, delapidare, abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave. Anchetatorii spun că prejudiciul cauzat ROMVAG se ridică la peste 7 milioane de euro și 4 milioane de lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-28Parerea ta...

ANONIM
28 Apr 2016

A distrus tot magarul , acum slujbasi statului platiti de noi , freca menta . Bani au disparut
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine