2019-10-21 15:52

DECIZIE de ultimă oră: Ce se ÎNTÂMPLĂ cu Elena Udrea și Alina Bica

 |  23:23
DECIZIE de ultimă oră: Ce se ÎNTÂMPLĂ cu Elena Udrea și Alina Bica

Elena Udrea și Alina Bica vor rămâne în arest preventiv în Costa Rica până la finalizarea procedurii de extradare, a decis o instanță judiciară. Udrea și Bica se află în detenţie din 3 octombrie.

Tribunalul Penal din districtul Pavas, situat la periferia orașului San Jose, a decis admiterea cererii procurorilor, de menținere în detenție preventivă a Elenei Udrea și a Alinei Bica până la finalizarea procedurii de extrădare, informează site-ul de stiri AmeliaRueda.com.

În 17 noiembrie, instanţa constituţională din Costa Rica le-a respins cererile de eliberare.

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea se află în arest preventiv după ce a fost reţinută de către Biroul Naţional al Interpol din Costa Rica la 3 octombrie, alături de fosta şefă a DIICOT, Alina Bica.

Fost ministru al Dezvoltării și Turismului, Elena Udrea a fost condamnată în vară la 6 ani de detenție cu executare pentru corupție în dosarul "Gala Bute", iar fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, a primit 4 ani de detenție pentru favorizarea infractorului în dosarul Tender-Videanu.

Elena Udrea şi Alina Bica aveau alertă roşie în baza de date a Interpol. La începutul lui octombrie, cele două au fost ridicate direct de pe stradă, în centrul oraşului San Jose.

Udrea și Bica nu au putut fi extrădate imediat, întrucât au depuse cereri de azil în Costa Rica.

Elena Udrea are un copil nou născut iar avocatul ei, Veronel Rădulescu, a susținut în repetate rânduri  că șansele de extrădare sunt minime, deoarece copilul este cetățean costarican și în acest stat se interzice despărțirea de mamă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-03Parerea ta...

MATA HARI DE PLESCOI
03 Dec 2018

TIGANCA DE PLESCOI , IA PACALIT PE LICURICI CU 2OO MILIOANE DOLARI HA , HA , DECI ERA SI EA BAGATA IN INFORMATI - SPIONAJ SI A INTORS BANI IN AFACERILE EI . A FACUT TIGANCA PUTIN MAI MULT TAMTARAM , CA MADALIN ROMUL
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray