2020-07-02 19:48

DECIZIE de ultimă oră: Sebastian Ghiță SCAPĂ de mandatul de ARESTARE preventivă

 |  16:25
DECIZIE de ultimă oră: Sebastian Ghiță SCAPĂ de mandatul de ARESTARE preventivă

Curtea de Apel Ploieşti a admis, joi, contestaţia depusă de fostul deputat Sebastian Ghiţă şi a dispus revocarea arestării preventive în lipsă în dosarul privind contractele de prestare de servicii IT. Decizia e definitivă, transmite Mediafax.

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a declarat, miercuri, că a cerut revocarea mandatului de arestare preventivă în lipsă din dosarul privind contractele de prestare de servicii IT, deoarece are documente care arată că martori din dosar au fost presaţi de procurorii DNA Ploieşti să mintă.

„Am solicitat revocarea mandatului de arestare pentru că avocaţii mei au reuşit să obţină noi probe şi noi dovezi că acest ultim dosar în care mai am mandat de arestare s-a bazat pe probe falsificate. Am dovada clară că procurorii de la Ploieşti, Onea şi Negulescu, au presat şi în acest dosar - cinci am avut - în fiecare dintre ele, tone, zeci de declaraţii au fost obţinute prin falsuri sau prin folosirrea unor martori care să dea declaraţii sub presiune”, a declarat Sebastian Ghiţă, la RomâniaTv.

DNA Ploieşti a cerut arestarea în lipsă şi a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale în februarie 2017 faţă de Sebastian Ghiţă pentru trafic de influenţă, spălare de bani şi constituire grup infracţional organizat, în dosarul privind încheierea contractelor de achiziţia de programe informatice din fonduri publice şi europene.

Sebastian Ghiţă mai are mandat de arestare preventivă în lipsă doar în acest dosar.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-07



Parerea ta...

@GHITA
07 Mar 2019

CIND VA AJUNGE LA BULAU JIGODIA ASTA PSDISTA ? DAR PIETENUL PONTA ?
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
07 Mar 2019

pai AL-QAIDA are nevoie de sponsor pentru TERORISTII din IRAK si SIRIA,iar bani sunt in conturile lui gHITA
DIANA
07 Mar 2019

TIC- TAC, TIC- TAC DE CE NU VII IN TARA MĂI DRAGĂ GHIȚĂ? STII CE ALTE DOSARE AI? ITI BATE INIMA TIC TAC, TIC TAC DE FRICA?
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


Autocar



Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz