2019-10-18 22:04

Decizie DIICOT pentru dosarul de înaltă TRĂDARE al Vioricăi Dăncilă. Ce au hotărât PROCURORII

 |  16:52
Decizie DIICOT pentru dosarul de înaltă TRĂDARE al Vioricăi Dăncilă. Ce au hotărât PROCURORII

Procurorii DIICOT au clasat joi, 27 septembrie, dosarul privind presupuse fapte de înalte trădare săvârșite de premierul Viorica Dăncilă, deschis ca urmare a unei plângeri a lui Ludovic Orban. Clasarea cauzei a fost realizată pentru că ”fapta nu există”, potrivit unui comunicat DIICOT.

Comunicatul integral al DIICOT:

Urmare a interesului manifestat de către reprezentanţii mass-media cu privire la cauza penală ce are ca obiect sesizarea formulată de către d-nul Ludovic Orban împotriva d-nei Dăncilă Vasilica, prim-ministru al Guvernului României, Biroul de informare şi Relaţii Publice din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizat şi Terorism este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Prin ordonanţa din data de 27 septembrie 2018 procurorii DIICOT-Structura Centrală au dispus clasarea cauzei penale cu privire la săvârșirea infracțiunilor de înaltă trădare, prev. si ped. de art.398 C.p. rap. la art.394 lit.b C.p., de divulgare a secretului care pericliteaza securitatea națională prev. și ped de art.407 al.1 C.p., de uzurpare a funcției, prev. si ped. de art.300 C.p., de divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice, prev. si ped. de art.304 C.p. și de prezentarea, cu rea-credinţă, de date inexacte Parlamentului sau Preşedintelui României cu privire la activitatea Guvernului sau a unui minister, pentru a ascunde săvârşirea unor fapte de natură să aducă atingere intereselor statului, prev. si ped. de art.8 al.1 lit.b din Legea 115/1999 privind responsabilitatea ministerială, republicată, întrucât faptele nu există.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-28Parerea ta...

ANONIM
28 Sep 2018

Exista faptele ,dar in capul unui homalau dement
STAT MAFIOT
28 Sep 2018

Cand tuDorel l-a numit pe anonimul banila la DIICOT fara concurs , prima sarcina trasata a fost clasarea acestui dosar al analfabetei mitomane. Cand mafia psd va reusi sa-si impuna sluga si la DNA nu vor mai fi dosare de coruptie ale mafiotilor psd. Si astfel Romania s-a transformat in STAT MAFIOT sub conducerea unui dublu condamnat penal care va beneficia de amnistie si gratiere cu sprijinul tot al slugii tuDOREL.
ANONIM
29 Sep 2018

un nazist abject cu boala acromegalicaNu vezi ce fatoi are ,parca e o canistra
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray