2020-02-18 18:21

DECIZIE în procesul lui Liviu Dragnea. Ce s-a hotărât în lipsa acestuia

 |  17:45
DECIZIE în procesul lui Liviu Dragnea. Ce s-a hotărât în lipsa acestuia

Judecătorii instanţei supreme au stabilit ca Liviu Dragnea să fie audiat în dosarul privind angajările fictive de la DGASPC Teleorman pe data de 15 aprilie. Dragnea ar fi trebuit să se prezinte luni la ÎCCJ, însă este internat în spital în urma unei duble hernii.

Magistraţii ÎCCJ au decis ca Liviu Dragnea să fie audiat la următorul termen în dosarul DGASPC Teleorman, adică pe 15 aprilie, la ora 11:00. Tot atunci va fi audiată de judecători şi Olguţa Şefu (fosta directoare a Direcţiei de Protecţie a Copilului Teleorman), şi ea inculpată în dosar. Liderul PSD trebuia să fie audiat luni, însă nu s-a prezentat în faţa judecătorilor, deoarece este internat în spital, în urma unei duble hernii.

Dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman (DGASPC) Teleorman, în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare, a fost amânat pe parcursul a mai multe termene de judecată, în urma controverselor referitoare la constituirea completurilor de cinci judecători.

Completul care îl judecă pe Dragnea este format din judecătoarele Enceanu Simona Daniela, Rog Tatiana Lucia, Rus Alexandra Iuliana, Mera Luciana şi Popa Rodica Aida. Între timp, unul dintre judecători, Luciana Mera, a solicitat pensionarea, iar cererea i-a fost aprobată de către Consiliul Superior al Magistraturii.

Potrivit Regulamentului de organizare a instanţei supreme, conducerea trebuie să tragă la sorţi în şedinţă publică un nou judecător (articol 29), atunci când un membru al completului de 5 este eliberat din funcţie. Totodată, este posibil ca, în momentul în care va fi desemnat un înlocuitor al magistratului, dosarul să fie reluat de la zero, chiar dacă nu au fost administrate multe probe până în prezent.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-18Parerea ta...

FREACA MENTA
18 Mar 2019

AI FURAT DE LA COPII . NU TE IARTA NIMENI . TINEAI GAGICILE CA UMPLUTURA SI MACIUCI LA PARTID PSD . LA FEL CA ASTEA DE ACUM SA LE FACI CE VREI TU LA TOATE GAURILE
NEGRO
19 Mar 2019

Iata de ce formatiunile infractionale organizate PSD-ALDE si-a propus in acesti peste doi ani de guvernare sa macelareasca legile justitiei. Iata de ce au renuntat la cele opt spitale regionale, avute in programul de guvernare, la scoli, gradinite si mai ales la autostrazi. Ce s-a ales din scel program mincinos? Economia e la pamant, spitalele lipsa, scolile si gradinitele la fel, marile firme economice s-au retras la vecini, iar ticalosii PSD _ALDE lupta in contnuare cu justitia. Domnul Liviu Nicolae Dragnea acum s-a ascuns pentru cateva zile. Spera sa plece un judecator din complet la pensie, astfel incat si acest proces sa se reia de la zero. Urmeaza prescriptia, etc. , etc. Cam a asta s-a redus activitatea administrativa a acestor interlopi politici. Tragem nadejdea ca romanii au inteles in sfarsit aceasta si-si vor pune in aplicare puterea lor electorala. Vor iesi la vot si vor desfiinta aceste cloace ale coruptiei, ale prostiei si ale tradarii de neam si de Tara. Asa sa ne-ajute Dumnezeu!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine