2020-07-07 13:43

DECIZIE PSD-ALDE: Grațierea și amnistia vor fi RESPINSE

 |  21:48
DECIZIE PSD-ALDE: Grațierea și amnistia vor fi RESPINSE

PSD şi ALDE vor convoca o sesiune extraordinară a Parlamentului în care vor respinge proiectul de lege privind amnistia şi graţierea, a anunţat PSD într-un comunicat remis presei după întâlnirea de miercuri seară a liderilor coaliţiei de guvernare.

Premierul Viorica Dăncilă şi preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu au discutat peste două ore, miercuri seară, la Vila Lac, despre soarta coaliţiei de guvernare, urmând ca săptămâna viitoare să aibă loc o nouă întâlnire. PSD transmite într-un comunicat de presă că cei doi lideri au stabilit respingerea proiectului privind amnistia şi graţierea.

„Astăzi a avut loc o nouă şedinţă a coaliţiei de guvernare PSD-ALDE, o discuţie care a vizat atât componenta politică a alianţei, cât şi pe cea guvernamentală. În cadrul discuţiei de astăzi, am abordat tema funcţiilor vacante în guvern, precum şi sesiunea parlamentară extraordinară, în cadrul căreia vom respinge proiectul de lege privind amnistia şi graţierea. În săptămâna care urmează, ne vom reuni pentru analiza unui amplu set de măsuri care privesc actul de guvernare asumat şi agenda publică”, scrie în comunicatul PSD. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-21Parerea ta...

FRICA
22 Aug 2019

Acest partid trio PSD_ALDE_UDMR sunt lipsite de ecou.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz