2020-08-04 14:57

Defecţiune la metrou pe Magistrala II Berceni - Pipera. Mii de bucureşteni, blocaţi în staţii

 |  09:07
Defecţiune la metrou pe Magistrala II Berceni - Pipera. Mii de bucureşteni, blocaţi în staţii

Circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară cu dificultate în cursul dimineţii de marţi din cauza unei defecţiuni tehnice pe Magistrala II (Berceni-Pipera). Mii de bucureşteni sunt blocaţi în staţii, în urma acestui incident. Este a doua defecţiune la metrou în mai puţin de o săptămână.

Şi traficul rutier a fost dat peste cap, mii de bucureşteni fiind nevoiţi să găsească mijloace alternative de transport pentru a ajunge la destinaţia dorită, transmite romaniatv.net.

Potrivit sursei citate, în toate staţiile de metrou se fac anunţuri pentru a avertiza călătorii că vor exista depăşiri ale intervalului de circulaţie al trenurilor de metrou. De asemenea, foarte mulţi oameni s-au revoltat la staţiile de metrou de pe Magistrala II, ei fiind nemulţumiţi de faptul că nu erau înştiinţaţi despre situaţia creată, unii dintre ei părăsind peroanele după ce validaseră cartela de călătorie.

Călătorii care au reuşit totuşi să circule cu garniturile de tren de pe Magistrala II au afirmat că unor persoane li s-a făcut rău în timpul călătoriei din cauza aglomeraţiei din tren şi a căldurii insuportabile.

În urma defecţiunii de la metrou, şi mijloacele RATB au fost suprasolicitate de cei care doreau să ajungă în centrul Capitalei sau în zona de sud a oraşului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-22Parerea ta...

GETA
22 Iul 2014

DNA SI DIICOT , VERIFICATI TOATE DAR ABSOLUT TOATE CONTRACTELE DE ACHIZITII "IN TOTALITATE LEGALE" DE LA CFR CALATORI IN PERIOADA 2013 SI 2014 "MARCA INREGISTRATA" CARMEN POPESCU? SURPRIZELE VOR FI DE PROPORTII?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz