2019-07-22 23:32

Delegaţia Comisiei de la Veneţia discută cu reprezentanţii Parchetului General modificările Codurilor penale

 |  11:35
Delegaţia Comisiei de la Veneţia discută cu reprezentanţii Parchetului General modificările Codurilor penale

Membrii delegaţiei Comisiei de la Veneţia discută, vineri, la sediul Parchetului General, cu şefii Parchetelor în legătură cu modificările aduse Codurilor penale.

Din partea Ministerului Public, la discuţii participă procurorul-şef interimar al DNA, Anca Jurma, procurorul-şef al DIICOT, Felix Bănilă, şi Bogdan Licu, adjunct al procurorului general.

O delegaţie a Comisiei de la Veneţia se află la Bucureşti joi şi vineri, pentru pregătirea unei opinii referitoare la modificările recente aduse Codului penal şi Codului de procedură penală de către Parlament.

Opinia a fost solicitată de Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei.

Preşedintele Klaus Iohannis a avut, joi, o întâlnire cu delegaţia Comisiei de la Vaneţia, în cadrul căreia a susţinut că modificările codurilor penale diminuează predictibilitatea şi dezechilibrează sistemul judiciar, unul dintre efectele vizate fiind tocmai favorizarea unor politicieni cu dosare penale.

"Președintele României a arătat că modificările codurilor penale diminuează predictibilitatea și dezechilibrează sistemul judiciar, unul dintre efectele vizate fiind tocmai favorizarea unor politicieni cu dosare penale. Președintele Klaus Iohannis a susținut că este inacceptabilă distrugerea coerenței legislative.

De asemenea, Președintele României a subliniat că modificările propuse de actuala majoritate parlamentară riscă să compromită efortul de consolidare a sistemului judiciar din ultimii ani", se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-14Parerea ta...

NEGRO
14 Sep 2018

Aici sa va vad, stimati devalizatori ai Romaniei! Stim ca asta a fost pohta ce-ati pohtit! Intr-o tara estica, dominata de mafia oligarhilor bolsevici, care au acaparat puterea in 1989. Veti face fata unei justitii libere, care a scris civilizatia europena pana in zilele noastre? Nu! Sunteti prizonierii asa zisei justitii bolsevice, introdusa in Tara noastra de cominternistul Lucretiu Patrascanu, al carei victima s-a dovedit a fi el insusi, nu peste mult timp. Micul notar Talharel Toader aici se va piutula. Caci daca nu curge... pica. Justitia e prea grea pentru umerii lui cocarjati. Fire-ati ai dracului de imbecili, de ce ati simulat dorinta de a accede la lumea civilizata? Voi sunteti paraleli cu aceasta! Treceti in Rusia lui Putin, poate acolo va veti aduce aminte de Tezaurul Romaniei confiscat fara drept de apel de acestia! Ca doar nu veti trai cat veacul! Fire-ati ai Dracului de Tradatori de Tara! Jos PSD-ALDE-UDMR!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray