2020-08-08 03:09

Deputatul Nicolae Păun, la sediul DNA pentru audieri

 |  14:28
Deputatul Nicolae Păun, la sediul DNA pentru audieri

Deputatul Nicolae Păun a venit, joi, la sediul DNA, pentru a fi audiat de procurorii anticorupţie în dosarul în care plenul Camerei Deputaţilor a încuviinţarea reţinerea şi arestarea preventivă a sa, potrivit Agerpres.

Procurorii DNA îl acuză pe Nicolae Păun de folosire sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, având ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene; schimbare, fără respectarea prevederilor legale, a destinației fondurilor europene; deturnare de fonduri; spălare a banilor; efectuare de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, atribuția sau însărcinarea pe care o îndeplinește o persoană ori încheierea de tranzacții financiare, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite; cumpărare de influență, influențare a declarațiilor, toate în formă continuată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-25

In legatura cu acest articol...

Deputatul Nicolae Păun poate fi arestat

Deputatul Nicolae Păun, audiat de procurorii DNA

Ambasada SUA reacţionează după votul în cazul deputaţilor Mădălin Voicu şi Nicolae Păun

UPDATE Răsturnare de situație în cazul Nicolae Păun. Aleșii s-au plictisit

STENOGRAME. Nicolae Păun, ameninţări la adresa procurorilor: "Fac câțiva ani de viață de pârnaie, dar când ies afară, dacă nu dau două cuțite în gât la procurori..."
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz