2020-05-29 03:45

Deputatul PNL Mircea Roşca, reţinut de procurorii DNA într-un dosar care vizează fapte de corupţie

 |  07:06
Deputatul PNL Mircea Roşca, reţinut de procurorii DNA într-un dosar care vizează fapte de corupţie

Deputatul PNL Mircea Roșca a fost reținut miercuri seară de procurori DNA Ploiești într-un dosar care vizează fapte de corupție. Procurorii anticorupție au efectuat miercuri percheziții la locuința liberalului din Comarnic.

Avocatului său, Alexandru Șerban, a precizat, că ordonanța de reținere a fost emisă la ora 23.15.

Apărătorul lui Mircea Roşca a mai spus că procedura este una normală, având în vedere faptul că deputatul PNL a solicitat ridicarea imunității parlamentare.

Mircea Roșca a fost scos încătușat din sediul DNA şi a afirmat că aceasta este o procedură pe care o respectă și că are încredere în justiție ''până la capăt''.

Procurorii DNA au efectuat miercuri percheziții la locuința din Comarnic a lui Mircea Roșca după ce Camera Deputaților a aprobat cererea ministrului Justiției privind percheziția domiciliară, reținerea și arestarea preventivă a deputatului PNL.

Anchetatorii au încheiat perchezițiile după mai bine de cinci ore.

Deputatul PNL Mircea Roșca este cercetat pentru trafic de influență într-un dosar în care mai sunt cercetați sub control judiciar și vărul acestuia Adrian Rotilă, dar și președintele PNL Azuga Gabriel Popescu,. Cei doi sunt acuzați de cumpărare de influență și dare de mită.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine