2020-07-05 04:59

Deputatul PNL Theodor Nicolescu, adus cu mandat la DNA pentru audieri în dosarul ANRP

 |  10:06
Deputatul PNL Theodor Nicolescu, adus cu mandat la DNA pentru audieri în dosarul ANRP

Deputatul PNL Theodor Nicolescu a fost adus, luni, cu mandat, la sediul DNA pentru a fi audiat în dosarul ANRP, în care șeful ANI, Horia Georgescu, este suspectat de abuz în serviciu.

Citeşte şi: 

Deputatul Theodor Nicolescu a precizat că nu știe de ce a fost adus la DNA.

Procurorii DNA vor audia, pe parcursul zilei, membrii Comisiei de Stabilire a Despăgubirilor din cadrul Agenției Naționale pentru Restituirea Proprietăților (ANRP).

Şeful Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), Horia Georgescu, a fost adus, luni dimineaţa, cu mandat la sediul DNA, pentru a fi audiat într-un dosar. Georgescu este suspectat de abuz în serviciu, într-un dosar deschis în urma unei sesizări a ANRP privind retrocedări în cazul unor imobile supraevaluate, potrivit unor surse judicare, citate de Mediafax.

Horia Georgescu a ajuns la sediul DNA în jurul orei 08.15, fiind însoţit de anchetatorii care au pus în executare mandatul de aducere emis pe numele şefului ANI.

Fiind întrebat, la intrarea în sediul DNA, în ce dosar va da declaraţii, Horia Geogescu a spus că nu ştie despre ce cauză este vorba.

Potrivit primelor informaţii, Horia Georgescu ar urma să fie audiat într-un dosar disjuns din cel în care fosta şefă a DIICOT Alina Bica a fost trimisă în judecată pentru restituirea ilegală, de către Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), a unui teren supraevaluat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz