2019-11-19 02:40

Deputatul PSD Iulian IANCU, șeful Comisiei care se ocupă de LEGEA OFFSHORE, internat de urgență

 |  13:50
Deputatul PSD Iulian IANCU, șeful Comisiei care se ocupă de LEGEA OFFSHORE, internat de urgență

Preşedintele Comisiei pentru industrii din Camera Deputaţilor, deputatul PSD Iulian Iancu, a fost dus vineri la Spitalul Floreasca, din cauza unor probleme cardiace, informează News.ro.

Potrivit unor surse medicale, Iulian Iancu a fost internat la Spitalul Floreasca din cauza unor probleme pe care le are la inimă, el fiind acum în stare stabilă.

Deputatul ar fi urmat să participe vineri la o şedinţă a coaliţiei de guvernare pe tema Legii offshore, care a fost retrimisă în comisii de plenul Camerei Deputaţilor.

Deputatul Iulian Iancu este preşedintele Comisiei pentru industrii şi servicii, participând la şedinţele legate de proiectul Legii offshore care reglementează modul de exploatare a gazelor din Marea Neagră.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-05Parerea ta...

ANONIM
05 Oct 2018

CE NU STIE IANCU IULIAN SI ALTI STRICATI AI NEMULUI ROMANESC, ESTE FAPTUL CA DUMNEZEU NU BATE CU PARU............MAI ALES PE TRADATORII NATIONALI (SAU AI INTERESELOR GENERALE ALE POPORULUI)..........
MAFIA PSD SI ANONIM
05 Oct 2018

Ce scarba rea esti bai scursura sorosista Cine pe cine a tradat bai onanie mincinoasa Ne ati prostit atatia ani de zile voi cu Monica Macovei stalinista nebuna si mincinoasaCurve vandute si nebune Vezi de atata ura sa nu crapi dracului bai lighioana O sa va aleaga naiba !postezi sub diferite nume si ti improsti rautatea in ventilator Siktir lighioana nebuna!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray