2020-07-14 13:13

Desant de forţe în zona Bolintin. Controale la firmele ce se ocupă de materiale reciclabile

 |  12:28
Desant de forţe în zona Bolintin. Controale la firmele ce se ocupă de materiale reciclabile

Numeroasele sesizări legate de poluarea din zona de nord a judeţului Giurgiu, ca urmare a incenderii unor materiale reciclabile, au determinat autorităţile să ia măsuri. Marţi dimineaţă, peste 200 de oameni ai legii - poliţişti, jandarmi şi comisari ai Gărzii de Mediu - au luat cu asalt zona, verificând firmele ce se ocupă de materiale reciclabile.

În jurul prânzului, autorităţile anunţă că acţiunea din Bolintin-Vale este în curs de desfășurare, urmărindu-se verificarea operațiunilor cu materiale reciclabile.

În acţiune sunt implicaţi 70 de polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, împreună cu 44 de comisari din cadrul Gărzii Naționale de Mediu, sprijiniți de 32 de jandarmi ai Grupării Mobile Ploiești și de Inspectoratul Județean de Jandarmi Giurgiu.

Sunt verificate punctele de lucru ale unor societăți comerciale ce au ca obiect de activitate colectarea și valorificarea materialelor reciclabile (deșeuri metalice, peturi și sticlă), dezmembrări auto, service auto și vulcanizare.

Acțiunea se desfășoară cu scopul prevenirii ilegalităților ce se comit în domeniul protecției mediului înconjurător și pentru combaterea evaziunii fiscal – anunţă autorităţile din Giurgiu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz