2020-02-17 11:13

Descinderi în Caraş-Severin şi Timiş, la persoane suspectate că fabrică ilegal ţigări într-o locuinţă

 |  07:49
Descinderi în Caraş-Severin şi Timiş, la persoane suspectate că fabrică ilegal ţigări într-o locuinţă

Poliţiştii fac miercuri dimineaţa descinderi în Caraş-Severin şi Timiş, într-un dosar în care este vizat un bărbat suspectat că, împreună cu mai multe persoane, ar fi amenajat în locuinţa sa o unitate clandestină de fabricare ilegală a ţigărilor. De asemenea, acesta este căutat şi pentru infracţiuni comise în Italia.

Surse judiciare, citate de Mediafax, au precizat, că poliţiştii de frontieră şi ofiţerii Direcţiei Generale de Investigaţii şi Protecţie Internă (DGIPI), sub coordonarea procurorilor DIICOT Timişoara, au descins, miercuri dimineaţă, la nouă adrese din judeţele Caraş-Severin şi Timiş.

Potrivit sursei citate, un bărbat este principalul suspect. Acesta locuieşte în Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, alături de soţie şi un copil minor, şi şi-a construit în propria locuinţă o unitate de fabricare ilegală a ţigărilor. Potrivit anchetatorilor, bărbatul este ajutat atât de fratele său, fost poliţist de frontieră, cât şi de părinţi, precum şi de alte rude.

Poliţiştii de frontieră au aflat că bărbatul suspectat îşi cumpărase un dispozitiv cu ajutorul căruia îşi confecţiona ţigaretele în propria locuinţă, iar rudele acestuia îi procurau materialele necesare. Marfa era transportată ulterior în pieţele din Caransebeş, unde era vândută, iar banii erau apoi împărţiţi între toţi cei implicaţi în această afacere.

La locuinţa bărbatului a fost găsită în urma percheziţiilor o cantitate mare de tutun.

Bărbatul, precum şi rude ale acestuia urmează să fie duşi la sediul DIICOT Timişoara pentru a fi audiaţi în acest caz.

De asemenea, bărbatul este dat în urmărire internaţională prin Interpol, pe numele lui fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru trei ani, după ce a comis alte infracţiuni în Italia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-26Parerea ta...

IULIAN CIUDIN
30 Noi 2014

Voi stiti ce inseamna fabrica de tigarete ? Spuneti ce utilaje detinea ?Nu ne prostiti ca o fabrica nu poate fii instalata intr-un apartament.Va spune un specialist.
IULIAN CIUDIN
30 Noi 2014

Apropo sa nu afle blejner ca v-o lua pentru el cum voia sa o ia pe a mea dar noroc cu DNA-ul ca ma salvat.Acum ma lupt cu locotenentii lui din finante.
FLORI
03 Dec 2014

spagaru de blejner zeci de firme a distrus.oare cine il protejaza pe animal.
ANDREA
19 Ian 2015

Ce descinderi sunt astea pentru câteva țigări , la Domasnea de vreo 8 ani Loga Petru face contrabanda cu alcool ,sute de litri pe săptămana vin masini de la MH descărcând in centru comunei unde are Baru si poliția nimic !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine