2020-07-13 08:51

Detalii de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a lui Mario IORGULESCU

 |  13:04
Detalii de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a lui Mario IORGULESCU

Starea de sănătate a lui Mario, fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, implicat duminică într-un accident rutier, este “lent favorabilă”, susțin reprezentanţii Spitalului Universitar de Urgenţă Elias. Medicii apreciază totuși că acesta nu a depăşit zona riscului vital şi continuă să necesite îngrijiri de terapie intensive.

"Evoluţia pacientului Mario Iorgulescu, internat în Spitalul Elias cu diagnosticul de politraumatism prin accident rutier, este lent favorabilă. El este conştient, rămânând conectat la aparatele de ventilaţie mecanică. Se apreciază că deocamdată nu a depăşit zona riscului vital şi continuă să necesite îngrijiri de terapie intensivă", precizează sursa citată.

Mario Iorgulescu a fost implicat, duminică, într-un accident rutier produs pe şoseaua Chitilei, soldat cu o persoană decedată. În timp ce se deplasa pe şos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanţa, maşina pe care o conducea cu mare viteză Iorgulescu jr. ar fi intrat pe contrasens şi s-ar fi ciocnit violent cu un autovehicul condus din sens opus de un tânăr în vârstă de 24 ani, care a decedat în urma impactului catastrofal.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-09

In legatura cu acest articol...

Fiul lui Gino IORGULESCU, șeful Ligii Profesioniste de Fotbal, rănit GRAV într-un accident rutier. Un tânăr de 24 de ani a MURIT în urma coliziunii

Titi Aur reacționează la ACCIDENTUL MORTAL provocat de Mario Iorgulescu: "Dacă l-ar fi oprit Poliţia, ar fi fost consecinţe mici"

GINO IORGULESCU, prima reacție după ce fiul său a provocat un ACCIDENT de mașină în care A MURIT un om
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz