2020-02-24 01:01

Deţinutul evadat de la Penitenciarul Focşani a fost prins

 |  09:15
Deţinutul evadat de la Penitenciarul Focşani a fost prins

Deţinutul condamnat pentru omor evadat de la punctul de lucru Goleşti a fost prins la o stână. Cum au reușit autoritățile să îl recupereze.

Potrivit IPJ Vrancea, bărbatul evadat din Penitenciarul Focşani a fost identificat şi prins poliţişti. La căutări au participat politisti, jandarmi, angajaţi ai Penitenciarului Focşani.

Acesta a fost identificat şi prins pe raza comunei Poiana Cristei, unde se ascundea la o stână, într-o zonă împădurită, greu accesibilă.

Politistii au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie din localitatea Poiana Cristei, că ar fi fost agresată in locuinţa sa de către un bărbat necunoscut, care i-a sustras suma de 180 lei şi a fugit.

El a fost încarcerat la Penitenciarul Focşani.

Poliţiştii au fost informaţi, vineri, în jurul orei 14.30, de către personalul din cadrul Penitenciarului Focşani că de la punctul de lucru Goleşti a evadat un deţinut.

Conform datelor puse la dispoziţie de Penitenciarul Focşani este vorba despre Ciobotaru Vasilică de 38 ani din comuna Bogheşti, judeţul Vrancea, recidivist, care executa o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea unei infracţiuni de omor calificat.

Ciobotaru a violat şi omorât, în ianuarie 2005, o femeie de 73 de ani din comuna Bogheşti, sat Bicheşti. El a fugit, fiind prins după câteva zile în judeţul Călăraşi. Şi-a recunoscut fapta, declarând iniţial că, după ce a consumat băuturi alcoolice împreună cu un vecin, s-a oprit la domiciliul victimei ştiind că aceasta suferea de afecţiuni psihice. El a pătruns în locuinţă, unde a lovit-o pe bătrână petru a nu mai ţipa, a strâns-o cu mâinile de gât, după care a violat-o. Când şi-a dat seama că victima nu mai dă nici un semn de viaţă, s-a speriat şi a fugit.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-22

Mai multe imagini:
Deţinutul evadat de la Penitenciarul Focşani a fost prins
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine